Mummimaailmassa sattui kummia

KOska olen päättänyt, etteivät vetset tai piikit kasvojani koske, olen tyytynyt muihin mekaanisiin hoitoihin. Ja mukaviahan ne ovat olleetkin, nämä kaiken maailman erikoiskasvohoidot timanttihiomisineen, ultraäänineen ja mikroneulauksineen.

Mutta nyt tapahtui mummimaailmassa paha moka. Yleensä luotettava jamuutenkin mukava kosmetologini päätti tehdä HIFU-hoitoni yhteydessä laserhoidon, jotta ikivanhasta naamasta saataisiin entistä parempi.  Siinä käytettiin Mediesthetic IPL+RF -laitetta aika miedolla voimakkuudella. Silmät peitetttiin huolellisesti ja hoitopää välkähteli pitkin poskia tehden tietysti kipeää joka pistolla. Ja sitten : PAM! Näin huolelellisesti peitettyjen silmienkin läpi, miten rinnalleni putosi polttavan kuuma, tulinen pallo, joka teki dekoltee-alueelle, kirvelevän, ison palovamman. Kosmetologi selvitti, että hoitopään sisällä valosuodatin irtosi kesken hoidon ja putosi asiakkaan rintakehälle. Onneksi hänelle jäo kopio vahingosta, koska syyhän on ilmiselvästi epäkelvon laitevalmistajan.

Tietysyi sain rinnalle kylmägeelipussin,Marjan ihovaurioMarjan ihovaurio ozoniöljyä ja Bepanhtenia.  Pyysin lopettaman hoidon siltäeroo, koska palovammaa särki ja vihloi tavattomasti. Sain kolmekymppiä alennusta 340 euron hoidosta sekä purkin retinolia. Tapahtumasta on nyt kulunut kolme päivää, ja ihmettelen, pitäisikö tästä ilmoittaa kuluttajaneuvojalle, vai kuka kosmetologien laitteita valvoo? Säteilyturvakeskusko? Kaula on sen näköinen, ettei joulu ainakaan avonaisella dekolteella onnistu, jos enää koskaan. Arpia on tulossa. Rasvattava on ja kirvelyä riittää. Voisikohan ajatella pukinpartaa?

+1
marjakrons
Sitoutumaton Helsinki

Kirjoittaja on tietokirjailija ja vapaa toimittaja, rotissööri ja uimamaisteri.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu