Tul meilpäi!

Hyvä luonto ja tekemisen into.

Jaa missä? 

No meilpäi, tääl Salo -citys!

Uunituore Salo -esite 2017 on ilmestynyt ja nyt jos koskaan kannattaa ottaa allakka käteen ja ruveta plaraamaan (siis selata) mihin kuukauteen sijoitat visiittisi Saloon. Pidemmäksi tai lyhyemmäksi aikaa. Meillähän on tarjolla vaikka mitä.

Em. esitteen etusivulta löydät olennaiset, ts. haluatko meren äärelle, haluatko shoppailla, haluatko muuten vaan olla, nähdä tai kokea, ja jos olet yötä myöten, niin nukkumapaikoistakin on valinnan varaa vaikka kuinka. 

Salon tori oli viime vuonna Suomen paras. No oli, oli. Maaseudun Tulevaisuus sen äänestytti. Ja IltaTorimme! Se nyt ainakin on ihan must ja vähintään kerran kesässä koettava. 

Kesäteattereita meillä on niin paljon, että kiiruuks pistää paikkakunnalla asuvankin ehtiä kaikkien esityksiä katsomaan. Mutta otat nyt sit minkä tahansa allakkaasi sopivan päivän ja esityksen, niin voin vakuuttaa, että hyvä ja freesi ( raikas tai pirteä, kumpi vaan) on olosi näytöksen jälkeen.  Aloita nyt vaikkapa Vuohensaaresta.

Museoitakin löytyy. Salon elektroniikkamuseo ja Veturitalli ovat näkemisen ja kokemisen arvoiset. Oma suosikkini on vuodesta toiseen Trömperin kestikievari. Toinen suosikki löytyy omasta kylästä eli Muurlan kaupunginosasta ja se on Viljo Hurmeen taiteilijakoti

Urheiluhulluja Salo -city ei petä. Urheilupuistokin on vain n. puolen kilometrin päässä keskustasta, ts. torilta. Tori se on se meidän cityn Napa. Tuli jo mainituksikin. Siellä varsinkin kesäaika ja ihmiset pyörivät. Torin kahviloissa on tunnelmaa vaikka muualle jaettavaksi. 

"Nii, et ota nysse almnakkas esil ja rup kattoma tätä meilpäi tulemist!

Ja huom! Voi meil muuttaakki. Meilt on lyhkäne matk sin = Helsinkiin ja ton = Turkuun. Aika monel on jo koti Salos ja työpaik moottoritie toise pääs! Asunno eivä tääl paljo maksa. Kato vaik: http://www.salonseudunasunnot.net/ 

Siis näkymissiin"

t. Marjatta

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu