Oleks autos päivittäny?


Tämän päivän autot ovat kuin jotain tietokoneita. Näyttöruutukin on ISO kun mikä. Tai miksikä sitä ruutua pitäisi kutsua, joka edessä on ja josta painellaan esiin sitä ja tätä, ookoota jo liikkeelle lähdettäessä?

Syksyllä ostettu autoni, jonka piti, pitäisi olla "Happy with Honda" -tapaus, infosi vuoden vaihteessa, että renkaissa on jotain häikkää! Kauan kesti, että semmosesta varmaan viisi senttiä paksusta ohjekirjasesta edes löysin, mikä info -merkki nyt mahtoikaan olla kyseessä. Niitä erilaisia infoja kun on silloin tällöin tullut jo aikaisemminkin esiin. Syksystä lähtien!

No minä sitten liikkeeseen heti ensimmäisenä arkipäivänä "mussuttamaan", jotta minulla on auto ollut (eri merkkejä) vuodesta 1967, eikä koskaan ole ollut ihmettelemistä renkaitten kanssa, enkä koskaan, en ikinä ole edes ilmanpaineita tarkistanut. Ja jatkoin vuodatustani: enkä kyllä tarkista nytkään, sillä jos sen teen, niin renkaat tyhjenee.

Nuori mies huoltopisteen tiskin takana kuunteli mussutukseni, pyysi auton avainta ja lähti.

Ei ollut kauaa aikaa reissussa, missä lie takapihalla käynyt, kun jo tuli takaisin ja totesi, että ei vikaa. Renkaat olivat kunnossa. Mutta! Siis mutta: jos se infovalo sinne vielä ilmestyy, niin tuo auto tänne, se pitää päivittää! 

Siis hyvää tätä päivää!

Olen aina ajatellut, että kun autolle määräajoin tarttee jotain tehdä, niin se käytetään huollossa. Nyt se ei enää vissiin sit riitäkään. Sitä pitää välillä päivittääkin. Kaikkea kans!

"Nii, et olek Sää autoas päivittäny?"

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu