Lusikallinen Suomea -leivos

Ei ole kovin paljon aikaa siitä, kun viettelin Teitä lukijoita visiitille Saloon. Meillähän nyt oli ja on vaikka mitä.

Nyt saatte lisäsyyn ja perusteen meille päin  tulemiseen. Houkutin on suklaalta, puolukalta ja kinuskilta maistuva juttu. Se on leivos. Nimikin sillä on. Se on Lusikallinen Suomea -leivos. 

Salolaisen Hermannin koulun yhdeksäsluokkalaiset ahkeroivat viime syksyn Koulun Suomi 100-projektissa. Projektin aiheena oli  kuvataiteen opiskelu ja yrittäjyyskasvatus.  Yhdeksäsluokkalaiset tekivät työtä toivottua ja ideoivat yhteensä kymmenen  vaihtoehtoa. Ne olivat makeita. Ne olivat leivoksia.

Noista on nyt sitten valittu se paras. Voittaneen leivoksen suunnittelijoille Tinka Särkiniemi, Helmiina Vähälehto ja Daniela Jansen on ilo toivottaa lämpimät onnittelut ja onnea myös paikalliselle Leipomo Kuirolle, joka nuorten suunnitelman toteuttaa.

Leivos tulee myyntiin, joten laitathan uudemman kerran "muistitikulles" merkinnän Saloon tulosta! Viimeistään kesällä. Tulet leivosta maistelemaan!

Kuiron leipomon löydät tästä linkistä.

Ja se Suomen paras tori,  lähellä on sekin. Kun poistut leipomosta, niin kävelet jonkun matkaa Helsingintietä pitkin Turuntielle päin, käännyt ennen siltaa vasemmalle ja siinähän se. 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu