"Karhun näkeminen on aina ihmeellistä"

Otsake on lainattu valokuvataiteilija Heikki Willamolta. Tänään avattiin hänen valokuvanäyttelynsä Salon taidemuseossa. Myyttinen matka on näyttelyn nimi ja sitä se kyllä on.

Mustavalkoiset kuvat, niiden luo pysähtyminen vie katsojan kuva kuvalta syvälle metsään ja luontoon. Eläimet ja maisemat on kuvattu Suomessa, Pohjois-Norjassa ja Islannissa.

Minä ihastuin Karjalohjalla kuvattuun biisoniin. Eläimen naamassa ja karvaisessa ruhossa roikkui lumihuurua ja ilme oli kuin se olisi halunnut sanoa: etkös ole ennen tämmöstä otusta nähnyt? Vaikka otuksen ilme ystävällinen olikin, niin karkuun olisin juossut ja lujaa, jos livenä moiseen olisin törmännyt. Kuvauksen kohteena olleet karhut olivat myös suosikkejani. Ja hevoset. Tai no, mitäs sitä erottelemaan. Upeita kuvia kaikki.

Miksvarten tämä kirjoitus? Tämä on siks, että nyt sain kolmannen syyn, perusteen vietellä Sinua, tämän jutun lukijaa Saloon. Aihe on tämä: Heikki Willamo, Myyttinen matka, Salon taidemuseo Veturitalli 4.2.-7.5.2017.

Edelliset viettelykset ovat tässä: Tul meilpäi  ja Lusikallinen Suomea -leivos.

 

..

 

Veturitalli on lähellä linja-auto- ja rautatieasemaa, lähellä on myös kauppakeskusplaza. Tori ja Kuiron Leipomo ovat "toispual jokke", joskaan eivät kaukana nekään! 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu