S-pankkilaiset pulassa

En tiedä, mikä olisi sopiva paikka tälle puheenvuorolle, mutta työnnänpä tänne vapaa-aikaan. Vapaa-aikana nyt ainakin kaupoissa käydään ja ostoksia tehdään.

Äsken törmäsin Ilta-Sanomien uutiseen S-Pankin asiakkaat olivat pulassa – kortilla maksaminen ei onnistunut pariin tuntiin.

Luettuani tuon totesin, jotta hyvä. Tai no, ei sittenkään mikään hyvä, mutta sain ainakin vastauksen siihen, miksi s-korttini ei ehtoopäivällä toiminut.  

Olin puoli viiden jälkeen ostamassa jääkaappipakastinta. Kun tuli maksamisen aika, niin pankkikortti ei toiminutkaan. Rahaa tilillä piti olla, mutta eipäs vaan suostunut antamaan. Hetken jo luulin, että tili on tyhjä, että olen unohtanut siihen euroja työntää, mutta ei, ei se tyhjänä ollut, kun kotona pankkiyhteyden avasin.

Nooh, kaapin oston kanssa ei hämminkiä. Lupasin mennä huomenna maksamaan toisella kortilla ja sit mennä Prismaan, jotta tarkistavat missä vika. Olisiko kortti rikkoontunut (eilen viimeks työnsin sitä bensa-automaattiin) tai mitä muka olisi tapahtunut?

Olen pitänyt laukussani vain yhtä pankkikorttia ja tarkoituksella yrittänyt pitää euromäärän sellaisena, että jos kortti minulta ryöstettäisiin (reissaan aika paljon), niin ei varas siitä kovin kauaa aikaa nauttisi. Mutta jos tällaista alkaa sattumaan kuin mitä tänäänkin, että maksaminen ei onnistuisikaan, niin onko tässä nyt huomisesta lähtien otettava toinenkin kortti "käsveskaan"? Kaiken varalle! 

Siitä se vasta vekslaamista tulee, jos kahta pankkikorttia laukussaan joutuu pitämään. Meinaan vaan, että niitä on sitten myös muistettava silloin tällöin tarkistaakin. Että euroja on. Ei kuitenkaan niin paljon, että rosvot mellastaisivat, jos kortit käsiinsä saisivat. 

"VoiVoi tätä mailman menoo, ku mihinkä ei ol enä luottamist!"

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu