Tavallinen vai hajoava?

Ruokapuolelle se tämäkin kirjoitus nyt tuupattava on. 

Yhteishyvä, tuo omistajan oma lehti 1/2018/sivu 15,  mainostaa tai no, en tiedä onko suoraan mikään mainoskaan, mutta ehkä sinne päin: Syksyyn mennessä kaikkiin S-ryhmän kauppoihin tulee kestohevipusseja. 

Pussit tarkoitetaan hedelmien ja vihannesten pakkaamiseen. Tavoitteena on muovijätteen vähentäminen, joten syksystä lähtien opettelemme ruokakaupassa käymisen kylkiäisenä myös entistä tarkempaan jätehuoltoon. 

Kyllä siinä kauppareissu saa vallan uutta hohtoa, kun mietit, minkä pussin esim. tomaateille otat. Tarjolla on hevipussia, biohevipussia ja sitten vielä kestohevipussia. Toivottavasti älykärryt, nämä, joita pohjoisessa jo käytössä on, tulevaisuudessa ilmoittavat, mikä pussi millekin tuotteelle on sopivin, mikä valitaan. Meinaan vaan, että minä alan pikkusen hermostua, eikun huolestua näistä uutuuksien uutuuksista ja vaihtoehtojen tarjoamisista. 

Kauppakassi minulla jo on. Ei ole mikään kertakäyttöjuttu. Kait minä tottelevaisena kansalaisena sit ostan sen kestohevinkin!

Mutta mitäs te muut meinaatte tehdä?

Joko Teillä kaikilla on kassit ja pussukat kauppaan mennessä omasta takaa vai otatteko siinä samassa, kun päivän Iltiksen ostatte, ostatteko vielä myös muovikassin, sen, joka ei ihan heti hajoa?  

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu