Nettivapaa kuukausi

Kotisivuiltani näkyy 5.2.2018 pidettävän kaupunginvaltuuston kokouksen esityslista. Esitän, että sivuillani kävijät voisivat kertoa sähköpostitse minulle, mitä mahdollista sanomista olisi, siis sanomista, ajatuksia esityslistan asioista. Kaupunkitiedotetta nyt ainakin ajattelin ja ajattelen, sillä siitä sain paljon yhteydenottoja sen jälkeen, kun valtuuston talousarviokokouksessa 27.11.2017 tiedotteen julkaisemista vähennettiin edellisvuotisesta. Minä olisin ilmestymiskerrat pitänyt entisellään ja niin moni muu.

Tämä kaupunkitiedote tai valtuustomme esityslista ei nyt ole se tämän puheenvuoron pääasia, vaan kotisivuilleni tullut kommentti, sen viimeinen lause:

”Ehdottomasti kaupunkitiedotteelle jatkuvuutta tulevillekin vuosille. Kuitenkin laajalla alueellamme on paljon asukkaita ilman netti-laitteita. Itsekin luen mieluummin paperisia julkaisuja, koska en tykkää netissä roikkumisesta. Puolustan nettivapaata elämää.”

Nettivapaa elämä! Se sopisi minullekin.

Sitä aina alkuvuodesta tohkataan kaiken näköistä, on tipatonta tammikuuta ja esim. laihdutusvinkkejä joka lähtöön. Eikös sitä voisi näin julkisesti ehdottaa, että tässä maassa otettaisiin ohjelmistoon ja pidettäisiin jonakin kuukautena nettivapaa kuukausi? 

Nettivapaa elämä olisi se paras, mutta siihen tuskin enää pääsemme. Olemme me jo niin niin katso-netti-piste-fi -elämään kaapattuja, että huh. No sellainen henkilö tältä tietysti säästyy, jolla sitä nettiyhteyttä ei ole ja joka on lujasti päättänyt, että ei sellaista ikinä tulekaan.

Mutta meille nettiä käyttäville: Nettivapaa Kuukausi. Miten olisi?

Mihin vuodenaikaan Sinä sen sijoittaisit? 

Ja mitä sinä aikana tekisit, jos Sinulta olisi netti yhden kuukauden kiinni? 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu