Antaisitte jo olla!

Päivätolkulla olemme kuulleet tai lukeneet Jari Sillanpään huumeiden käytöstä. On puolustajia ja on hoitoon patistajia. Sitten on sakkia siltä väliltä. Joku on sitä mieltä, että huumeiden käytöstä ei saisi rangaista ja joku toinen on ihan toista mieltä. Jopa tästä Sillanpään käyttämästä aineesta ollaan kahta mieltä. 

Antaisitte jo olla!

Miksi en tästä nyt tykkää? En tykkää siksi, että kun tätä koko ajan julkisuudessa veivataan ja väännetään, niin ykskaks joku ihan normaalikin tyyppi voi tehdä "siltsut".  Normaalilla tarkoitan sellaista miestä tai naista, nuorta tai vanhempaa, joka tähän saakka on huumeita inhonnut, sellaista, joka on mielessään päättänyt, että ei koskaan, en sorru en, enkä ainakaan huumeisiin.

Jari Sillanpään jatkuvalla esillä pitämisellä vaara -vaihde voi jollekin nykäistä vitoselle: mitäs jos minäkin? Kokeilenpas. Olen utelias. Mitä sitä nyt yhdestä kerrasta!

Entäs sitten, kun se yksi kokeilu ei jääkään ensimmäiseksi/viimeiseksi? Kuka vastaa yllyttämisestä? Sillä yllyttämistä tämä jatkuva uutisointi minun mielestäni on. 

Minun ajatukseni tänään, tässä ja nyt on: antaisitte jo olla! Annetaan Jari Sillanpään huumeilla ihan kuinka tykkää ja ihan millä aineilla vaan. Annetaan hänen hörhöillä omissa oloissaan ilman jatkuvaa uutisointia! Kiitos!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu