Oletko nettinäkyvä vai kurkisteletko vain?

"Luulitko, että kaikki ovat somessa?"

Hyvä ja pysäyttävä kysymys. Hyviä ja pysäyttäviä kirjoituksia. Kannattaa lukea. Onhan tämä nyt niin, ainakin olevinas, tätä päivää, että melkein outona pidetään, ellet ole netissä.

Facebook on joidenkin mielestä "se just", siellä nyt ainakin pitäisi olla ja mielellään monessa ryhmässä. 
Salolaisilla facebookilaisilla on mahdollisuus tirkistellä tai pitäisikö sanoa nätimmin: on mahdollisuus seurata ystävien ja tuttujen julki nostamien juttujen lisäksi sellaisia ryhmiä kuin SaloFoorum ja Salon Seudun Puskaradio.

Ryhmien nimet vihjaavat, että toinen on, ainakin yrittää olla asiallisesti cityn asioita esiin nostava ja toinen sinne päin, sillä esille nostetut jutut ovat kaikkea maan ja taivaan väliltä. Karanneet kissat ja koirat ovat melko nopeasti kiinni otetut ja siltä osin puskaradio on toimiva ja ihan hyvä, mutta jos ja kun joku hakee hyvää parturia, kampaajaa tai remonttireiskaa ym., niin kyllä siinä ollaankin jo siin ja siin -tilanteessa, ollaan rajoilla, että onko hyvä. Joku voi kerätä ja saa paljon suosituksia, mutta sitten nuo ei -suosituksia saavat, mustalle listalle ilmoitetut, mites heidän käy. 

Uskoisin, että muissakin kunnissa ja kaupungeissa on vastaavat ryhmät kuin mitä meillä.

Jos olet vastaavissa ryhmissä jäsen, niin kerro, mitä Sinä niistä tykkäät.

Oletko nettinäkyvä vai kurkisteletko vain? 
 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu