Kädet kertovat ja sängyssä nukkuminen!

Mistä näitä riittää? Kuka näitä keksii? Tarkoitan näitä ”oletko sitä, oletko tätä tyyppiä” -testauksia, kysymyksiä, joihin esim. netissä törmää.

Me Naiset -lehteä minulle ei tule, mutta lehden uutiskirjeet tulevat. Tänään törmäsin pariin otsakkeeseen. Ensimmäisenä ” Kädet kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.”

Pitihän se nyt lukea ja tarkistaa, mitä käteni minusta mukamas paljastavat. Sitten eteen tuli vielä ihmeellisempää, nimittäin: ”Se, kummalla puolella sänkyä nukkuu, voi kieliä esimerkiksi palkkatasosta tai ystävien määrästä.”

Jaa, että mitäkö tuli meikäläiselle vastauksiksi?

Nivelrikkoisista käsistäni en oikein enää selvää saa.  Ehkä te muut tätä lukevat saatte, kun edellä olevan kädet kertovat -linkin avaatte ja käsiänne tarkastelette.

Nukkumisen puoli sensijaan oli ja on minulle täysin selvä juttu. Se on oikea puoli, vaikka ei se mitään kehuja saakaan.  Tämä se varsinainen tieto ja uutinen on:  ”Mikäli elämä tuntuu koko ajan penseältä, työ pakkopullalta ja aamut ahdistavilta, kehotamme siirtymään sängyn vasemmalle puolelle. Sen sijaan persaukisten kannattaa kokeilla sängyn oikeaa laitaa.”

Uskoisko noita?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu