Kellon viisarit kohti kesää!

”Tiedän, ettei tämä ole tärkein asia, mutta tämä on yksi niistä asioista, joissa vallitsee yksimielisyys. Jos saamme tämän lain läpi, meidän ei tarvitse jatkaa tätä tyhmyyttä enää.”

Kyseessä kellojen siirto kesäaikaan.

Jätin tarkoituksella pois maan. Se on Amerikka. Jätin pois myös henkilön nimen, joka edellä olevan totesi. Kerron kuitenkin. Hän on ollut joku senaattoreista: Marco Rubio.

Mikä ihme siinä on, ettei EU -maissa päästä tähän samaan? Asiahan on hyväksytty jo 2019 ja kellojen siirtelyn piti päättyä vuonna 2021.

Miksi pitää kahdesti vuodessa väkisin vääntää ja sekoittaa ihmisten ja eläinten nukkumaanmeno- ja heräämisaikoja? Ja rahaakin palaa! Mitä järkeä on kahdesti vuodessa präntätä esim. uusia aikatauluja?

Motkotan, vaikka ei se mitään auta. Parempi, kun lähden tästä ja nyt ihan suosiolla kääntämään kaikki huushollini kellojen viisarit.  Ei tartte sitten aamulla herätessä muuta kuin ihmetellä, miksi on niin pöllämystynyt olotila!

Eilen heräsin ilman kellon soittoa kahdeksalta. Tänään se tarkoittaa, että kahdeksan onkin yhdeksän! Huah, sehän on melkein puolpäivä!

Hyvää kesäaikaa ystävät!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu