Pääministeri pukeutuu

Vuonna 2014 paheksuin silloisen pääministeri Alexander Stubbin pukeutumista. Kyseessä ei ollut mikään virallinen tilaisuus, mutta silti kehtasin arvostella, että herra pääministerin shortseista oli kretonki loppunut kesken.

Vähän tulee sama olo, kun katsoo eilisiä uutislööppejä ja näkee kuvia meidän nykyisestä pääministeristämme. Rouva ministeri on aloittanut kesälomansa. Vaatekomerosta on löytynyt päällepantavaa ja sitten rouva on miehensä kanssa ottanut suunnan Turkuun ja Ruisrockiin.

Pariskunnan yhteiskuva Instagramissa on ihan söpönen, mutta tuo toinen kuva, jota kohta mainostetaan varmaan ympäri maailmaa, se ei ole, ei minun silmissäni, eikä minun mielestäni. Farkkushortsit, revityt sellaiset ja valtakunnan pääministeri ovat shokeeraava yhdistelmä.

Voi olla, että puolet kansasta on sitä mieltä, että ”voivoi ku hianoo”, Sanna osaa, Sanna uskaltaa, Sanna näyttää mallia, mutta voi olla, että toinen puoli kansasta ajattelee yhtä vanhanaikaisesti kuin minä. Että olisi nyt vaan laittanut jotain nättiä ylleen. Olisi pukeutunut vaikka siihen Pride -marssilla käyttämäänsä mekkoon. Tai johonkin suomalaiseen mekkomerkkiin.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu