Tämä yö ja sitten..

Nyt olen voiton puolella. Tai helpotuksen. Muori -tinkini päättyy.

Joulu on vietetty. Glögit on glögitelty, kinkut, rosollit ja laatikot syöty. On aika sanoa hyvästit joulun ajalle ja vuodelle 2021. On aika syödä viimeiset joulutortut, valaa tinoja ja antaa tai tehdä lupauksia.

Siis kaikki hyvin vai onko?

Voi olla, että ei ihan ole.

Ennen joulua helposti yllesi sujahtaneet housut tai hamonen saattaa tehdä tiukkaa vyötärön kohdalta ja tiedät tasan tarkkaan, että pesukoneohjelma ei niitä ole kutistanut. Pähkäile siinä sitten lähdetkö alennusmyynteihin ostamaan numeroa isompaa vai tartutko toiseen tarjoukseen: etsit sopivat rohdot, kurssit, kuntosalit, mitä noita nyt onkaan, ja aloitat laihdutuskuurin. Aloitat vähän niin kuin uuden elämän!

Taitavat nuo alennusmyynnit ja laihdutuskuurit kyl olla ihan vaan jonkun sortin joulun jälkeisiä traditioita. Tai ovatko jo perinnettä?

Tipaton tammikuu nyt ainakin on perinnejuttu. Sen suosio sen kun kasvaa vaan vuosi vuodelta. Joku tutkija on kyllä tuohonkin kapuloita rattaisiin työntänyt, kun on todennut, että jos maksasi on jo muutoin huonossa kunnossa, niin ei sitä kuukauden juomatauko enää pelasta.

Antaa olla. Ei oteta murhetta moisista. Otetaan uusi allakka esille ja hypätään uuteen tuntemattomaan!

Oikein mielettömän hyvää uutta vuotta kaikille.
t. JouluMuori 2021.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu