Taudin määritystä!

Aina silloin tällöin melkein pelästyn, kun huomaan, etten muista jotain äskeistä. Saan pinnistellä kukkien, kasvien nimissä, lähinnä niiden, joita olen just jonkun pihalta tai kasvihuoneilta kotiini tuonut.

Uusien ihmisten tapaaminen on ihan mukavaa, mutta heidän nimiensä mieleen painaminen ei ole. Ne nimet vaan kummasti katoavat! Johonkin. Nousevat mieleen viiveellä tai eivät lainkaan.

Vuoden takaisista tapahtumista en paljon mitään muista, toki koronakurimuksen, mutta otetut valokuvat kertovat sentäs jotain. Että mitä tässä nyt oikein tapahtunut on. Toki pinnistelemistä on näissäkin, kun kaikissa ei ole päivämääriä näkyvillä.

Mutta, mutta nou hätä:  Joku – en muista kuka – on hyvin tiivistänyt, mitä tällaiset pienen pienet muistamattomuudet oikeasti ovat. Eivät ne ainakaan dementiaa ole. Eivät vielä. Ei sekään, jos olet avaimesi hukannut tai silmälasit tai rahakukkaron. Sitten se vasta koko pirun lykkää, jos et tiedä mitä avaimella tehdään, mitä silmälaseilla ja mihin rahakukkaroa tarvitset!

Ai että helpotti! Jos olet päästäsi samassa tilanteessa kuin minä, niin helpottanee tuo tieto Sinuakin!

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu