Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

Yhdistelylainaa kannattaa harkita silloin, kun on kertynyt useampia pieniä osamaksuja ja lainoja. Jokaisesta maksetaan erikseen kuukausittain korkoa sekä muita kuluja. Yhdistämällä pienemmät lainat yhdeksi, voi säästää lainanhoitokuluissa vuositasolla huomattavavia summia.

Kun harkitaan yhdistelylainaa, kannattaa lainatarjoukset aina kilpailuttaa. Vain kilpailuttamisen kautta on mahdollista löytää edullisin mahdollinen lainatarjous ja tarttua siihen. Lainatarjousten kilpailuttamisessa kannattaa hyödyntää lainanvälittäjien maksuttomat palvelut, joten hae yhdistelylainaa lainanvälittäjän kautta. Näin on mahdollista tavoittaa yhdellä hakemuksella useat pankit ja rahoituslaitokset sen sijaan, että täyttää jokaisen toimijan sivulla oman hakemuksen.

Yhdistelylainan avulla voi saavuttaa säästöä

Yhdistelylainaa lähdetään usein harkitsemaan silloin, kun on kertynyt useampia pieniä luottoja ja osamaksuja. Näistä maksetaan kuukausittain lyhennyserien lisäksi korkoa ja muita kuluja, joista voi kertyä vuositasolla jo huomattava lisäkustannus lainanlyhennyksen lisäksi.

Yhdistelylainan tarkoituksena on hakea yksi isompi laina, jolla maksetaan kaikki pienemmät lainat ja luotot pois. Tämän jälkeen keskitytään lyhentämään vain yhtä lainaa ja yhdistelylainasta saadaankin suurin hyöty silloin, kun sen avulla voidaan maksaa kaikki olemassa olevat luotot ja osamaksut pois. Kun tämän jälkeen maksetaan vain yhden lainan korot ja muut kustannukset, saavutetaan kuukausi- ja vuositasolla säästöä lainakustannuksissa.

Kilpailuttamalla edullisempi lainakorko

Lainaa hakiessa tavoitteena on saada lainatarjous, joka on myös koron osalta edellisiä lainoja edullisempi. Yhdistelylainan hakeminen kannattaakin aina aloittaa kilpailuttamalla lainatarjoukset, koska vain kilpailuttamalla on mahdollista löytää edullisin vaihtoehto.

Jokainen lainanmyöntäjä hinnoittelee palvelunsa itse, joten lainojen kustannuksissa on eroja. Lainan korkoprosentti määritetään hakijasta tehtävän riskinarvion peristeella. Arvioinnin kriteerit ovat hieman erilaisia eri toimijoilla, joten sama hakija voi saada korkoprosentin suhteen eri suuruisia tarjouksia eri rahoituslaitoksilta.

Yhdistelylainan tavoitteena on saavuttaa mahdollisimman suuri säästö edellisiin lainoihin ja luottoihin verrattuna. Vain kilpailuttamalla on mahdollista tietää, mikä on itselle edullisin mahdollinen laina. Ei siis kannata tarttua ensimmäiseen lainatarjoukseen, vaan kilpailuttaa lainat pyytämällä tarjouksen useammalta toimijalta.

Yhdistelylainan hakeminen onnistuu netissä

Lainanvälittäjän maksuttomien palveluiden tavoitteena on auttaa lainan hakijaa löytämään itselleen sopivin lainatarjous. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu netissä ja kestää vain muutaman minuutin. Lainatarjouksia saa jopa minuuteissa, minkä jälkeen pääsee vertaamaan niitä edullisimman löytämiseksi. Hyödyntämällä lainanvälittäjän palvelua säästyy omaa aikaa muuhun, kun yhden hakemuksen täyttäminen riittää.

Digitaaliset pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat lainoja yleensä erittäin kilpailukykyiseen hintaan, koska niillä ei ole samanlaisia kustannuksia kuin fyysisillä pankeilla. Lainanvälittäjän kautta hakemuksesi lähetetään jopa kymmenille toimijoille, ja saat alustavat lainapäätökset heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainatarjouksia vertaillessa on hyvä kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon, joka huomioi kaikki lainaan liittyvät kustannukset.

Yhdistelylainan tarkoituksena on hakea yksi isompi laina, jolla maksetaan kaikki kertyneet pienemmät lainat ja osamaksut pois. Tämän jälkeen keskitytään lyhentämään vain yhtä lainaa. Yhdistelylainan avulla voi saavuttaa säästöä, kun jatkossa on vain yhden lainan kustannukset maksettavana. Lisäksi tavoitteena on löytää koron osalta edullisin laina.

Markkinakettu
Sitoutumaton Lohja

Yksityisyrittäjä jo 80-luvun lopulta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu