Olisin ymmärtänyt arvonlisäveron alennuksen ravintola-alalle – Mikähän on kristillisdemokraattien asema hallituksessa?

On mielenkiintoista, miten ihmismieli toimii. Nyt kun on uusi hallitus kasassa ja pahimmat kipuilut ehkä kipuiltu hallituksen luottamuksen osalta, on mielenkiintoista katsoa varsinkin kristillisdemokraattien vaikutusvaltaa hallituksessa.

Ilmeisesti kristillisyys on kantava voima kristillisdemokraateilla, mutta ihan menneisyyden valossa on mielenkiintoista ajatella, että se usko laupiaaseen lunastajaan – pelastajaan, joka muutti vedetkin viiniksi, ei missään vaiheessa saa kristillisiä piirejä miettimään mahdollisuutta, että heidän pelastajallaan olisikin ollut alkoholi-ongelma.

Joku pitkätukkanen hameeseen pukeutuja, joka tekee ihmeitä ja jakaa yhden leivän tuhansille ja parit silakat – olikohan hapatettua, josta väitelmän mukaan jäi vielä ylikin, pitäisi saada jokseenkin epäileväksi.

Mutta ainahan on se mahdollisuus, että laupias samarialainen pitkitti leipää ja kalaa viinillä, joka sai janoisat palaamaan uudestaan ”pelastajan lähteille.”

Voi toki olla niinkin, että kun pelastaja kaikessa viisaudessaan käski tulla hänen seuraajakseen, niin monet häneen uskovista ymmärsivät käänteispsykologiaa, ja totesivat pelastajan olleen se viimeinen ilmestys, mitä ei todellakaan tule seurata – usko riittäköön.

No saivathan kristillisdemokraatit kieltää kieltämisenkin tulevalla holokausti-lailla, ehkä se riittää.

AMEN

 

Mikko Marttila

Aika on syvyyden luoja, todellisuus on ennakkokäsityksiä ympäristöstä, uskomuksia muodosta

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu