Valontuoja ja luoja – Rakastatko vielä totuutta?

Surusi on kruunusi, sade virvoittava kastelee kuolinvuodetta – mitä on kivun takana, jos ei mitättämyys ja tyhjyys: Kumman valitset?

Opetus jatkuu kunnes se päättyy, epäilys ja varjot seuraavat minua: pelko rajat asettaa – ne kohoavat muuriksi elävien välillä, jähmettävät kuolioon jäseniä; ilo ja onni katonrajassa, katoavia elokuvia muistuttamassa ajasta, jolloin ikuisuus oli lupaus rakkaudesta. Mistä syntyy kiusaus, jos ei tietoisuudesta, missä pahuus, jos ei ole vahinkoa?

Aine ja henki muovaavat pintoja maanpäällä, lopullisuutta vai kiertoa? Tietoisuus on valontuoja – Luciferum – se todellinen ensisyntyinen; juuri se panettelija ja valehtelija, jonka hylkäsi itse luoja. Valontuoja teki ilmeiseksi sen, mitä ei luoja halunnut nähdä: muodoton maa täynnä virheitä.

Missä armo, jos ei tietoisuutta virheistä, miksi pelkäät tietoisuutesi heräämistä? Miksi valontuojaa suotta parjaat? Sinulla on kyky hyvään ja pahaan eikä tietoisuus – Sathanas – syyttäjä, valehdellut suinkaan. Maantomusta luoja puhalsi henkeä, kun ei kestänyt mitättömyyttä ja yksinäisyyttä: Rakastatko vielä totuutta?

Ja sinä yrität suojella jalkojasi pahalta, mutta loppumattoman sateen piiskatessa askeleitasi jalkasi turpoavat ja alkavat mädäntyä; luonto ottaa omansa ennemmin tai myöhemmin: Sathanas – syyttäjä ja vastustaja ovat voimia, jotka pitävät sinut tietoisena ja kiinni ajassa, kierto ja kuolema kulkevat käsi kädessä kuin tietoisuus ja luoja.

Valontuoja – tietoisuus; on se väitetty panettelija ja valheen isä, joka muistuttaa kivusta yötä päivää valvoen vierellä, jotta tulisit täysin tietoiseksi ajasta ja rajallisuuksista: sinä elät ja hengität siksi, että edelliset hävisivät ja sinä myös häviät, jotta seuraavat saisivat oppia, että kipu ja kärsimys ovat opetuksia, kunnes tyhjyys nielaisee elävältä.

Ylistä nyt valontuojaa, virheet ovat osa minua ja sen valo paljastaa: minä olen hyvää ja pahaa.

Kun kipu päättyy niin opetus loppuu, sinua ei enää tarvita. Armollisuuden päivä on täällä : https://fi.wikipedia.org/wiki/Johannes

Mikko Marttila

Aika on syvyyden luoja, todellisuus on ennakkokäsityksiä ympäristöstä, uskomuksia muodosta

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu