Lumi on vettä sakeampaa!

Syksyn koleus viipyi hetken, vain hetken. Lokakuu ei rakasta meitä, mutta me elämme sen, kituuttaen. Marraskuun pimeys, loskat, Kehä I:n jonot ja kiukku. Mikä mahtava voimavara.

Onneksi on radio. Radio Nova ja aina samat. Miten Puheradiossa? Ei herrranjestas, älykeskustelujen välit täyttyvät  'yhtä tyhjän kanssa'.  No joo, laitetaan sitten 'lohtumusiikkia'.  Miten olis Hetri Kalena tai Kukko Miistonen? No joo, aika aikaansa kutakin. Katellaan nyt, miten tää jono tänään.

Ja siinähän se on – meidän suuri unelmamme – lumi. Lumi, joka tällä kertaa ei vain lamaannuta synkkyyttään sihisevää pimeyden haltijaa, vaan ottaa koko preerian hallintaansa.

Oi, miten suloista onkaan harjoittaa mindfullness'ia muutaman peräänajon hallitessa kotiinvievää, sitä ainoaa, Kehä ykköstä, ainoaa väylää, jolle kaikki Suomen autoilevat on sujuvasti ohjeistettu kuuntelemaan 'isä suomalaisen' kokoamaa ropakantoo!

 

 

MirjamiParant1

Kansakoulupohjalta ylioppilaaksi v. 1982. Opintoja avoimessa yliopistossa mm. psykologian cumu ja sosiologian appro. Yliopiston kieliopintoja mm. ranska ja englanti. Kognitiivisen psykoterapian laaja opintokokonaisuus 2015. Paras saavutus: kaksi lasta, neljä lastenlasta. En harrasta mitään, mutta olen mukana monessa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu