Garpenlövistä Hallamiin

Johan Garpenlövin valmennuskautta voidaan kutsua Ruotsin jääkiekossa vain yhdessä sanalla, fiasko.

Seuraava pestin ottaa vastaan mies nimeltä Sam Hallam, joka lähtee nostamaan kolmea kruunua pohjamudista.

Hallam johdatti Växjö Lakersin kolmeen Ruotsin mestaruuteen, eivätkä mestaruudet tulleet sattumalta.

Itse olen syntynyt Växjössä ja asunut Alvestassa, Växjön kupeessa. Joten kiekossa on tullut seurattua hyvin tarkasti Växjön otteita ja siinä samalla viimeisen kymmenen vuoden aikana nähnyt Hallamin otteet joukkueen peräsimessä.

Apuvalmentajasta päävalmentajaksi ja sellaiseksi päävalmentajaksi jonka kanssa pelaajat viihtyvät ja saavat itsestään irti aiempaa enemmän.

Hallam on ollut yhtenä isona tekijänä kehittämässä Växjössä positiivisen kiekkoilun kulttuuria, joka näkyy myös kannattajien joukossa. Kun entinen Lakers pelaaja palaa Vida-areenan kaukaloon vierasjoukkueen paita päällänsä häntä ei oteta vastaan kuin petturia, vaan häntä tervehditään ilolla, olit ennen yksi meistä, olet aina osa meitä.

Sam Hallam on iso nimi koko ruotsalaisessa kiekkoilussa, Växjössä Leganda isolla kirjaimella, josta kertoo Helatorstain Smålandspostenin erikoisnumero Lakersin väistyneestä päävalmentajasta, 22 sivua juttua miehestä nimeltä Sam Hallam.

Sam Hallam on periruotsalaisesti kohtelias ja hymyilevä herrasmies, kuten muuan Curt Lindström. Valmentajana vain Currea monipuolisempi.

Tällä hetkellä ruotsalaiset nuolevat haavojaan häpeissään, mutta ensi vuonna homma ei ainakaan ole kiinni päävalmentajasta.

Han leder laget med ett stort hjärta

 

 

parviainen
Sosialidemokraatit Siuntio

53 vuotias
Siuntion kunnanvaltuutettu .Siuntion kunnanhallituksen II-varapj

Intohimona jalkapallo, jääkiekko ja pyöräily

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu