Kanada kakkosjoukkueella finaaliin MM jääkiekossa – on siellä pelimiehiä.

Selostaja tokaisi kohta Kanada – USA pelin alussa, että 30 (vai oliko 31) pelaajaa, joita ensin kysyttiin MM kisoihin Kanadan joukkueeseen kieltäytyivät. Kanadalta löytyy siis kakkosjoukkueestakin verrattomia pelimiehiä. Suomi ja Saksa pelastivat Kandan alkuerien pudotuksesta, mutta nyt joukkue on sitten finaalissa jompaa kumpaa vastassa huomenna.

Kumpikin joukkue saa nyt maistaa sitten sitä vahinkoa, että päästivät Kanadan jatkoon. Pronssiottelussa tulee nyt vastaan USA huippujoukkue.

Näyttää siltä, että pronssin vie USA, mutta kuka tulee finaalipelissä hopealle, se nähdään muutaman tunnin kuluttua. Kanada näytti nyt, että se on valmis voittamaan kultamitalin. Ruotsi ja Venäjä ovat poissa kuvista, pudonneet jo mitalien ulkopuolelle. Ruotsille se oli varmaan melkoinen shokki!

0
PekkaLehtinen1

Maailman menoa vielä tarkkaileva mies, joka yrittää ottaa asioista selvää monella tavalla, vaikka aika tosin ei riitä kovin paljoon, kun on vielä muutakin elämää. Mielenkiintoisia asioita ja juttuja olisi enemmän, kuin ehtii harrastaa. Elämä on vielä rikasta.
Tällä hetkellä keskusta lienee lähimpänä minun ajatusmaailmaani, koska siellä näyttää nyt sentään olevan jotain järkeä päätöksissä, joita ajavat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu