Rakas Taivaan Isä.

 

Kiitos tästä uudesta aamusta, keväästä, lintujen laulusta, auringon noususta, rakkaista.

Isä, Jeesuksen uhriveren kautta minä sinun eteesi käyn ja niin käy moni minun kanssaveljeni ja –sisareni, jotka sinä tiedät ja tunnet ja meitä kaikkia sinä rakastat ja haluat kuulla meidän äänemme jo aamu varhaisesta alkaen. Anna anteeksi minun syntini ja pahat tekoni , sillä tekemättä jäänyt hyvä teko on myös paha teko.

Isä, kiitos, ettei enempää ole kuollut Koronaan; auta nyt kaikkia lääkäreitä kaikkialla maailmassa ja auta kaikkia hoitajia kaikkialla maailmassa; anna heille varjeluksesi, anna heille voimia ja jaksamista, anna heille ystävällistä mieltä.

Isä, auta nyt kaikkien maiden hallituksia ja diktaattoreita ja muita päällysmiehiä ja naisia, että he osaisivat tehdä oikeita päätöksiä ja oikealla ajalla, että me pääsisimme palaamaan normaali arkeen. Normaali arki tuntuu nyt niin ihanalta, kun sitä ei nyt ole, on poikkeuslakeja ja asetuksia, on kieltoja ja käskyjä, joita ei ole vielä koskaan ollut.

Auta kaikkia lääkkeiden ja rokotusten kehittäjiä, että tämäkin pandemia, pikkiriikkinen inhottava virus voitaisiin voittaa; auta ettei me ihmiset enää näin huolimattomia oltaisi, että tällaisia pahuuksia tehtäisiin, että luodaan viruksille otolliset kehitys ja muuntumisolosuhteet, niin että niistä tulee ihmisille vaarallisia ja tappavia.

Auta, että moni uskaltaisi tulla nyt sinun eteesi rukousten kanssa ja voisi sinulle purkaa sitä ahdistusta ja huolta, joka tästä kaikesta on tullut. Anna lepo ja rauha tämän kaiken keskelle – sinun rauhasi.

Auta yrittäjiä, yritysten omistajia, yritysten hallituksia ja esimiehiä ja työntekijöitä, että löytyisi keinoja välttää konkursseja ja auta, että pankit, hallitukset ja muut tahot tulisivat nyt yrittäjien avuksi tässä, kun kassaan ei tule rahaa ja on kieltoja päällä, ettei saa edes pitää yritystä toiminnassa tai auki.

Auta nyt Jeesus kaikkia koululaisia ja opiskelijoita, joiden arki myös on täysin uusi, ei voi mennä enää kouluun tai yliopistoihin kuuntelemaan opetusta tai luentoja, vaan on yritettävä pärjätä muutamilla opettajien ohjeilla kotosalla, eikä aina viitsisi edes kysyä, kun ei tiedä, kuinka monta muuta kysyjää on kysymässä ohjeita ja neuvoja. Anna iloista ja ahkeraa mieltä, anna sellainen olo, että kyllä minä opin opiskelemaan näinkin, kotona ja osaan ahkeroida ja ottaa vastuuta opiskelusta. Päättyyhän tämä joskus ja sitten taas palaa se arki opiskeluunkin aamuherätyksineen ja sateessa kouluun menemisineen.

Auta nyt kaikkia vanhuksia kaikkialla, auta, ettei heidän tarvitsisi pelätä eikä ahdistua eikä olla edes huolissaan, auta olemaan levollisella mielellä, ei sinun tietämättäsi mitään tapahdu; noudatetaan vain niitä ohjeita, joita on saatu, kyllä me karanteenissa olijatkin pääsemme taas elämään sitä normaalia arkea, vaikkei se aina niin kaksista olekaan.

Anna meille kaikille se mieli, että jos apuamme tarvitaan, me autamme siinä missä voimme.

Auta Taivaan Isä, että tästä kaikesta Korona kaaoksesta ja uutistulvasta voisi tulla jotain hyvää tulevaisuuteen, että moni löytäisi elämäänsä oikeat arvot, jos ne ovat olleet väärät tätä ennen. Auta että moni löytäisi myös Jeesuksen luo, jos ei tätä ennen ole häntä löytänyt – kyllä Jeesus löytää eksyneen, jos sinä vain haluat tulla löydetyksi.

Kiitos Taivaan Isä tästä aamuhetkestä sinun kanssasi – et turhaan minua herättänyt aamuvarhaisella, sinulla oli tehtävä minulle toimitettavana.

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu