Islam: yhdestoista vitsaus

( Kiuas kustannus, 2018, 501 sivua )

Eurooppa on tukehtumassa humanitaariseen pakolaisuuteen, mutta ennen kaikkea suurelta osin täysin perusteettomaan maahanmuuton osaan – "elintasopakolaisiin". ( Toki jokaisella ihmisellä on oikeus lähteä etsimään parempaa elintasoa, mutta jokaisella valtiolla pitää olla myös oikeus saada määritellä otetaanko heitä maahan, keitä ja kuinka paljon.)  Tämän myötä maanosan islamisoituminen on voimakkaassa kasvussa pohjoismaissakin, erittäinkin Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Siellä on jo kaupunkeja, ainakin kaupunginosia, ja kuntia, joissa muslimeilla on  enemmistö asukkaista. Samalla paljon päätösvaltaa. Moskeijoita pystytetään kiihtyvällä tahdilla. Tässä norjalaisen kirjailijan Hege Storhaugin bestseller-kirjassa  mainitaan Malmö ja Oslo suurista muslimikeskittymistään. Ranska on Euroopan muslimisoitunein valtio (10%). Siellä varsinkin Marseillen satamakaupunki vilisee hunnutettuja.

Islminuskoisten kotoutuminen ja integroituminen osaksi valtaväestöä on vaikeaa, koska muslimijohtajat eivät pidä sitä suotavana. Imaamien on helpompi hallita ja pitää kurissa uskonyhteisöään näiden ghettoutuessa omaksi etniseksi joukokseen. Islamilaisessa väestössä  on toki paljon henkilöitä, jotka haluaisivat todella integroitua länsimaisten yhteisöjen jäseneksi, niiden tapakulttuurin osaksi, ja oikeudenkäytön alaisuuteen, mutta uskonnollinen painostus on liian voimakasta siihen. Sharia-lain käytön uhka pelottaa.

Onkohan toista uskonnollista yhteisöä, jonka pyhissä kirjoissa oikeutetaan toisuskoisen (jopa samanuskoisen) uskonnon vuoksi tappaminen 2000-luvulla; jopa siihen määrätyissä tapauksissa suorastaan velvoitetaan? Asia tulee täysin selväksi kyseisestä Storhaugin teoksesta. Siinä esitetään niin lukuisasti lainauksia islamin pyhistä teksteistä, jotka tukevat em. tappo-asiaa, että vastaväitteet ovat näiltä osin turhia. Lisäksi on laajalti referointia monien arvostettujen tutkijoiden kirjoituksista.

Naisen asema islamissa tuodaan esiin kirjassa hyvin alisteisena. Kunniamurhat, järjestetyt avioliitot ja ahtaat rajat heidän jokapäiväiselle elämälleen ja käyttäytymiselleen ovat islaminuskoisten naisten arkea. ( Tosin länsimaissa hyvät käytöstavat tahtovat unohtua niin naisilta kuin miehiltäkin.)

Kysymys suomalaisille: hyväksymmekö paljolti  perusteettoman islamistisen (elintaso)pakolaismaahanmuuton  lisääntymisen? Suomessa tilanne on vielä hallittavissa. Maahanmuuton järkiperäinen rajoittaminen ei ole rasismia vaan kansalaiskohtaista ja valtiollista itsesuojelua. Yritys estää länsimaisen demokraattisen yhteiskunnan vajoaminen (poliittisen)islamin uskon ja – miekan alle. Tämä vaara on Euroopassa selvästi nähtävissä, kirjoittaa Storhaug. Asiaa  ei ole syytä hiukkaakaan vähätellä.

Kuinka moni Suomen vihervasemmistolaisista ihmisoikeuksien julistajista, jotka suhtautuvat maahanmuuttoon kaikkinensa täysin  kritiikittömästi, tietää, että islamilaisten johto ei hyväksy YK:n ihmisoikeuksien julistusta vaan heillä on aivan omansa, joka pohjaa sharia-lakiin? Sietäisi tietää!

Tanskassa noin 40 prosenttia sosiaalikuluista menee assimiloitumaan haluttomien maahanmuuttajien avustamiseen. Paljonko Suomessa? Tätähän ei tuoda julki.

Suomessa syntyy keskimäärin naiselle 1,8 lasta, kun somaliväestöllä luku on 4,2. Jokainen voi ymmärtää mitä se demografisesti pitkän päälle merkitsee.

Joku voi tulkita tämän kirjareferaattini vihapuheeksi, mutta varsinaista vihapuhetta länsimaisia arvoja kohtaan esitetään uskonoppineiden suulla Euroopan moskeijoissa, tämänkin kirjan mukaan. Todella hurjaa ulosantia!

***

Lukekaa myöskin teologian tohtori Juha Ahvion kirja "Eurooppa ja Suomi islamisoituvat". Jokaisen kannattaa em. kirjat lukiessaan miettiä, mitä on asialle tehtävissä?  Perusteeton selittely maahanmuuton ihmeitä tekevästä voimasta, ja käsien läpyttely monikulttuurisuuden riemusta on syytä lopettaa!

 

PerttiRampanen

Paperiteollisuudesta leipänsä tienannut teknikko. Eläkkeellä. Sitoutumaton, mutta ei kantaa ottamaton.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu