FIS: Venäläishiihtäjiä ei edelleenkään maailmancupiin

Kansainvälinen hiihtoliitto FIS näyttää säilyttävän selkärankansa suorana. Venäläishiihtäjillä ei ole edelleenkään asiaa tulevan talven mc-kisoihin. Oikein hyvä!

Monet kv. lajiliittojen johtajat ovat hellyttävän huolissaan tästä venäläisten urheilijoiden hylkimisestä. Ei ole mukamas reilua. Eiväthän urheilijat ole syyllisiä Ukrainan sotaan,  joka on ”pannan” suurin syy. Eivätkö ole? Monet venäläisurheilijoista ovat armeijan kirjoilla.

Kyllähän asia on niin, että koko Venäjän aikuisväestö on syyllinen Putinin aloittamaan ja johtamaan sotaan. Turha on urheilijoiden selitellä, että meidän on oltava oman urheilu-uran menetyksen, tai jopa vangitsemisen uhalla hiljaa. Tämäkö poistaa syyllisyyden? Ollaan hiljaa kun ukrainalaislapsia murhataan kodeissaan. Tarkoituksellisesti!

Jos venäläisurheilijat eivät suoranaisesti Putinin sotatoimia kannatakaan, niin olkoot ainakin hiljaa kilpailukiellostaan. Kyllä urheilijoiden sen asettaminen täytyy ymmärtää!

Kurjaahan se on jos maailmancupin palkintorahat jäävät saamatta, mutta vielä kurjempaa on ukrainalaisten siviilien elämä julman johtajanne pommisateen alla. Venäjän armeija tuhoaa lähes poikkeuksetta siviilikohteita, Ukrainan armeija sotilaskohteita.  Juuri tuli uutinen, että Iskander-ohjuksella murhattiin hääseurue kahvilassa, kymmeniä kuoli. Venäjällä teille varmaankin propagoidaan, että tuhottiin ukrainalainen sotilasesikunta. Miettikääpä tätä arvon urheilijat!

Siperian perukoilla on varmaankin poropaimentolaisia, tai Volgan mutkassa mökeissään mummoja,  jotka eivät sodasta mitään tiedä. Nämä voidaan päästää sotaan syyllisyydestä.

Venäjän doping-testaus ( Rusada) on niin hunningolla, että jo se  muodostaa esteen  venäläisurheilijoiden kansainväliselle kilpailemiselle.  Ja muistanette tämän törkeän doping-ilveilyn Sotsin talviolympialaisissa vuonna 2014:

 

 

PerttiRampanen
Sitoutumaton Mänttä-Vilppula

Paperiteollisuudesta leipänsä tienannut teknikko. Eläkkeellä.
Sitoutumaton, mutta ei kantaa ottamaton.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu