Lyhyehkö, mutta voimallinen rukous/manifestaatio

Isä meidän, joka olet kaikkialla saavutettavissa hengellisessä ulottuvuudessa, jolla ei ole mitään fyysisiä rajoja. Pyhitetty olkoon Sinun salattu, ihmeellinen nimesi. Tulkoon Sinun kirkkautta täynnä oleva valtakuntasi. Tapahtukoon Sinun hyvä ja täydellinen tahtosi myös täällä maan päällä, niin kuin se aina tapahtuu taivaallisessa valtakunnassasi.

Käännymme  luottavaisin ja kiitollisin mielin Sinun puoleesi poikasi Jeesuksen Kristuksen nimessä, kiittäen Hänen uhrauksestaan koko ihmiskunnan hyväksi.

Tunnustamme, että olemme saattaneet rikkoa Sinua ja lähimmäisiämme vastaan, myös omaa kallisarvoista minuuttamme vastaan. Pyydämme anteeksi näitä rikkomuksiamme. Anomme voimaa ja viisautta pyrkiä parempaan tulevaisuudessa ja korjata menneistä virheistä se, mikä tarpeellista ja realistisesti korjattavissa on.

Tahdomme myös antaa anteeksi niille lähimmäisille, jotka ovat rikkoneet meitä vastaan tai vaikuttaneet mielestämme tehneen niin. Auta meitä siinä.

Auta meitä saamaan kokoon elantomme sekä maksamaan kaikki laskumme ajoissa ja kiitollisin mielin siitä palvelusta tai tuotteesta, jota olemme rahalla saaneet.

Pyydämme terveyttä, varjelusta ja hyvinvointia itsellemme ja kaikille omille läheisillemme. Pyydämme apua ja lohtua kaikille, jotka kärsivät syystä taikka toisesta.

Pyydämme varjelusta maallemme ja rauhantahdon vahvistumista koko maailmassa. Pyydämme suurempaa viisautta kaikkien maiden päättäjille, jotta sodat voitaisiin välttää.

Uskomme koko sydämestämme, että kuulet tämän rukouksemme ja vastaat siihen. Sinun on valtakunta, Sinulla on kaikki voima ja Sinulle kuuluu kaikki kunnia iankaikkisesti!  Aamen!

Kuva: Bing Designer & Perttu Pulkkinen 2024
perttupulkkinen

Kestävänä pitämieni perusarvojen puolesta, yleensä myönteisessä sävyssä - silti joskus roiskaistenkin. Lähellä sielua "tarsolainen trilogia" usko, toivo ja rakkaus, sekä tahto, maalaisjärki ja huumori. Tunnistan riskin syyllistyä tekopyhyyteen tietyissä aiheissa, vaikka yritän välttää sitä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu