SuperRukous

Elämän muuttava rukous

Kiitollisuus

Kiitän Sinua, Jumala, terveydestäni, perheestäni, ystävistäni ja kaikista niistä siunauksista, joita olet minulle suonut. Kiitän Sinua myös niistä haasteista, joita olen kohdannut, sillä ne ovat tehneet minusta vahvemman ja viisaamman.

Luottamus

Luotan täysin Sinuun, Jumala. Tiedän, että Sinulla on suunnitelma elämääni varten ja että ohjaat minua oikeaan suuntaan. Vaikka en aina ymmärräkään tapahtumia, tiedän, että olet kaiken takana ja että teet kaikki asiat parhain päin.

Terveys ja hyvinvointi

Luotan siihen, että Sinä, Jumala, huolehdit omasta ja läheisteni terveydestä ja hyvinvoinnista. Tiedän, että sinä annat meille kaiken, mitä tarvitsemme pysyäksemme terveinä ja vahvoina. Annan Sinulle kaikki huolemme ja murheemme ja pyydän sinua antamaan meille viisautta tehdä oikeita valintoja terveytemme ja hyvinvointimme edistämiseksi.

Työ ja raha

Luotan siihen, että Sinä, Jumala, huolehdit työ- ja raha-asioistani. Tiedän, että annat minulle kaiken, mitä tarvitsen. Annan Sinulle kaikki huoleni ja murheeni ja pyydän Sinua antamaan minulle viisautta tehdä oikeita päätöksiä.

Rakkaus ja anteeksianto

Auta minua rakastamaan kaikkia ihmisiä, niin lähimmäisiäni kuin vihollisianikin. Tahdon antaa anteeksi kaikille niille, jotka ovat loukanneet minua. Auta minua siiinä. Myös pyydän Sinua antamaan minulle anteeksi omat rikkomukseni.

Rauha ja ilo

Pyydän sinua, Jumala, antamaan minulle sydämeeni rauhan ja ilon. Tiedän, että sinä olet ainoa todellinen ilon lähde ja että sinä voit täyttää minut tyytyväisyydellä ja onnellisuudella.

Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä, AAMEN.

 

perttupulkkinen

Kestävänä pitämieni perusarvojen puolesta, yleensä myönteisessä sävyssä - silti joskus roiskaistenkin. Lähellä sielua "tarsolainen trilogia" usko, toivo ja rakkaus, sekä tahto, maalaisjärki ja huumori. Tunnistan riskin syyllistyä tekopyhyyteen tietyissä aiheissa, vaikka yritän välttää sitä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu