Kun sillihaarukka kärjistää parisuhdetta

Minua vituttaa yleensä pienet asiat. Tänään minua vituttaa eritoten se, kun vihkimättömällä vaimollani, naisella joka asuu kanssani ja on samalla kertaa lasteni äiti, on ärsyttävä tapa laittaa pienet ”sillihaarukat” ylösalaisin astianpesukoneen aterinlokerikkoon, kuin kiusaa minulle tehden. Toisin, eli piikit alaspäin aseteltuina ne kun olisivat helpommin sieltä ylös nosteltavissa, varsinkin ihmisen, jonka sormet ovat kuin nippu ensiluokkaisia nakkeja. Mutta ei.

Sympatiaa tuntevina ihmisinä teidän on varmaan helppo ymmärtää närkästymiseni määrä, sillä olen nykyisen elämäntilanteeni johdosta meidän perheessä se, jonka velvollisuudeksi on langennut tyhjätä astianpesukone arkipäiväisin aina.

Katsokaas, elämä itsepintaisen ihmisen rinnalla on joskus niin kovin turhauttavaa, se kysyy luonnetta, mutta ennen kaikkea se raastaa sielua? Onneksi uusienperunoiden kasvukausi alkaa olla jo takanapäin, ja jouluna koittava seuraava sesonkiaika on niin kovin lyhyt, että uskonpa taasen jaksavani kaikesta huolimatta sinnitellä toiverikkaana uuteen kevääseen.

Voimia, sekä kapinahenkeä teille kaikille pitkässä ja vaikeassa parisuhteessa itsepäisen kumppanin kanssa kamppaileville taistelutovereilleni. Älkäämme heittäkö toivetta paremmasta huomisesta, vaan uskokaamme ihmisen ikuiseen kykyyn kasvaa ihmisenä ainiaan.

Petri Kortelainen

Kirjoittajan ajatuksia enemmän osoitteessa: https://vitutsanovatanen.blogi.net/blog/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu