Lapsi on löytynyt lumihangesta

”Lumihangesta on löytynyt pieni poika”, uutisoitiin lehdessä. Oli soitettu poliisille, joka on nyttemmin toimittanut pojan takaisin kouluunsa josta hän äskettäin oli juuri karannut. Poika oli jatkanut opiskelujaan normaalisti.

Kun minä olin pikkupoika, siis aikana jolloin asiat olivat vielä kohtuullisesti tolallaan, lumihanget olivat täynnä kaltaisiani pikkupoikia, eikä kukaan tuolloin soittanut poliisille, että pikkupoika on lumihangessa.

Poliisi tiedotti pojan olevan kunnossa, eikä hänelle ollut aiheutunut terveydellistä vaaraa, vaikka hän oli todistettavasti oleskellut lumihangessa, vieläpä makuullaan. Hänen karkumatkansa oli kestänyt puolituntia, jona aikana hän oli kerennyt koululta noin kahden kilometrin päähän. Koululla oli käynnistetty jo etsintätoimet.

Kaksi kilometriä harhailua, sitten lumihankeen selälleen, ja aikaa on kulunut puolituntia lähdöstä kun poliisi nappaa hänet jo kyytiinsä. Jos jotain täytyy kehua, niin poliisin toiminta on tehostunut siitä, kun minä olin pikkupoika.

Hämeen poliisi kiittelee Twitterissä ihmisiä ripeästä toiminnasta kun ilmoittivat, että pikkupoika on lumihangessa.

Voi Luoja tätä maailmaa, mihin sinä oletkaan matkalla?

Petri Kortelainen

Kirjoittajan ajatuksia enemmän osoitteessa: https://vitutsanovatanen.blogi.net/blog/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu