Putinin uusi tyttöystävä versus Mustanmeren Helmi

Tässä eräänä päivänä uutisoi iltapäivälehti Venäjän Keisarin uudesta tyttöystävästä. Katja Jekaterina Mizulina nimeltään. Äkkiä olisi uskonut, että miehestä joka on vastuussa satojentuhansien nuorten miesten kuolemasta ja kaikesta siitä inhimillisestä kärsimyksestä, mitä sota osapuolilleen tuottaa, olisi löytynyt muutakin uutisaihetta ja kerrottavaa? Jotain vähemmän inhimillisempää kuin naisseikkailuja, jotain raadollisempaa?

Uutisessa kerrottiin kauniinvaalean Katja Mizulinan, 39, olevan kuin Barbie-nukke, eli juuri sellainen nainen mistä Putin pitää. Jo pelkkä ajatuskin etoo minua. Minä en tahdo tietää Vladimir Putinin nais- ja vielä vähemmän hänen seksifantasioistaan yhtään enempää.

Minulle Katja Mizulina edustaa ainoastaan hyvää kyytiä ikääntyvää keski-ikäistynyttä venakkonaista? Ei enempää, tunnetusta poikaystävästään huolimatta.

Oikeastaan minua kiinnostaa tuo Vladimir Putinin tyttöystävä yhtä paljon kuin Dannynkin uusi(n?) tyttöystävä.

Myös hän on ollut aina vaalea ja kaunis, kuin olisi ulkonäön perusteella virkaansa valittu, vaikken nyt uusinta Seiskaa olekaan vielä lukenut?

Sitä paitsi, häneltä ainakin luulisi vielä löytyvän Barbie, eikä tällä naisella keski-ikäkään ole hetkeen aikaan rasitteena?

Ota ukko Dannystä mallia ja etsi sinäkin rinnallesi Se oikea Mustanmeren Helmi.

Petri Kortelainen

Kirjoittajan ajatuksia enemmän osoitteessa: https://vitutsanovatanen.blogi.net/blog/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu