Rahvasta närästää

Taas natisee kansakunta liitoksissaan. Tuohtumukselle lienee tälläkin kertaa aihetta? Kansanedustajat näet syövät lehtitietojen mukaan halpaa ruokaa työmaaruokalassaan saman aikaisesti, kun ruoanhinta kuluttajakaupoissa on ennätyskorkealla. Ei ollut Paavon jalasmökissä vielä tarpeeksi, tämäkin piti nähdä. Tenho liippaa jo kollektiivista viikatettaan meidän kaikkien sorrettujen puolesta valmiiksi, vai olisiko jo kirveelle töitä? Sekin tuossa porraspielessä vartoo…

Eriarvoisuudentunne puskee kansalaisten keskuuteen jakamaan sen yhtenäisyyttä kuin suhtautuminen homoavioliittoihin ikään, söisivät perkele eväitään, niin minäkin teen.

Onneksi vasemmistopoliitikot älyävät pitää kerrankin suunsa kiinni. Meillekö muka herrainetua, taivaan mannaa työläisten lapsille? -Isäni oli vain köyhä vuorineuvos Kulosaaresta.

Ei voi mitään, asian kanssa on vain opittava elämään. Tiedon tultua julki, Sirkka-Liisaa vituttaa vielä enemmän maksaa lähiömarketissaan jauhelihapaketista kahta euroa, samanaikaisesti kun edustajat syövät paneroitua häränpihviä lounassetelillä. Köyhän asema on katkeroitua, se on kuin luonnostaan opittua liturgiaa. Nyt jos ikään, uhriudutaan joukolla!

Riidan siemen on kylvetty otolliseen maahan, se itää vaikka lunta tuiskuttaa. Aivan kuin ajaisivat petrolikäyttöisellä autolla, epäisänmaalliset nulikat?

Petri Kortelainen

Kirjoittajan ajatuksia enemmän osoitteessa: https://vitutsanovatanen.blogi.net/blog/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu