Tule apuun Arvi!

Kun lukee lehtien palstoilta ranskalaisen naisen menneen naimisiin Eiffel-tornin kanssa, tai kun näkee missikanditatin pullottavat munat kesken uimapukukierroksen rauhoittuu silminnähden kuullessaan kutsuttavan itseään boomeriksi. Vaikkei Pete aivan sanasta sanaan välttämättä olekaan vielä termiä sisäistänyt, tuo se mieleeni kuitenkin aikakauden jolloin olohuoneen nurkkaan ilmestyi iltaisin huolestuneenoloinen mutta turvallinen Arvi Lindin naamataulu.

Juuri Arvin turvallinen olemus kertoi asioiden olevan hyvällä tolallaan, vaikka en usko Arvinkaan tuolloin vielä ymmärtäneen, kuinka huolestunut ilme sitä ihmisellä tulisikaan sitten olla kun eduskuntaan vaaditaan huumeidenkäyttöhuoneita, sukupuolta voi vaihtaa kivan mekon kaupassa nähdessään tai kun opetushallitus ohjeistaa päiväkoti-ikäisiä opettavia, että pojallakin voi olla pimppi.

Elämme kuitenkin suvaitsevaisuudessamme vielä ristiriitaista aikaa kun miss-Suomella ei vieläkään saa olla rinnoissaan yhtään silikonia mutta omat munat sallitaan. Kohta kait mimmiliigassakin suurimunaisimmat ovat niitä arvokkaimpia pelaajia? Sallivuuden evoluutio on siis ilmiselvästi meillä vielä kesken. Enempää en halua edes ajatella?

Tule apuun Arvi!

Petri Kortelainen

Kirjoittajan ajatuksia enemmän osoitteessa: https://vitutsanovatanen.blogi.net/blog/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu