Elpymispaketti on petos

ELPYMISPAKETTI ON PETOS – PS:N ON OTETTAVA EU-VASTAISEMPI LINJA

Saimme kaikki kuulla tänään suru-uutisen. Suomen eduskunta hyväksyi kokoomuksen ystävällisellä tuella paketin, joka merkitsee Suomelle velkavankeutta vuoteen 2058 asti. Se ei ole ainutkertainen tai ainutlaatuinen. Se oli koepallo, jonka avulla testattiin, mitä kaikkea on mahdollista saada läpi. Samanlaisia paketteja tulee lisää, sillä kriisit eivät lopu tähän. Italian velkaantuneisuus on paketin jälkeen edelleen 160 %, sen pankit yhtä mätiä kuin aiemmin eivätkä Kreikan, Espanjan tai Portugalin asiat ole sen paremmin kuin aiemmin.

Tällä ”paketilla” luotiin pohja mekanismille, jossa EU voi ottaa velkaa, jossa velat voidaan tarvittaessa sälyttää muiden niskaan ja jossa Suomen kaltaiset maat maksavat maailman tappiin asti ”rikkaina” maina muiden maiden sotkuja. Tämän ratkaisun hinta ei ole loppujen lopuksi siis rahallinen, vaan systeeminen. Suomea ollaan viemässä kovaa vauhtia EU-liittovaltioon, jossa ovat jo tuloillaan EU-verot, EU-puolustusministeri, EU-armeija ja paljon muuta.

Lohdullista tässä on yksi asia: Euroopan historiassa Saksan ja Ranskan suurvaltasuunnitelmat ovat kaatuneet aina, joko enemmin tai myöhemmin. Kumpikaan niistä ei ole tosiasiassa pystynyt luomaan kuin sotaa ja hävitystä, Eurooppaa ei ole ”yhdistänyt” kukaan. Eurooppa on maanosa, joka on kansojen ja kulttuurien mosaiikki, ei sen yhdistäminen yhden sapluunan alle ole mielekästä. Edessämme on entistä epävarmemmat ajat ja suomalaiset tulevat löytämään edestään tämän asian vielä monta kertaa. Olisi ollut historiallinen pelin paikka viheltää peli poikki.

Perussuomalainen puolue toimi ihailtavasti ja jarrutti esityksen käsittelyä. Jarrutus olisi mielestäni voinut jatkua pidempäänkin, ainakaan haittaa siitä ei olisi ollut. Haluan itse olla omalla panoksellani ohjaamassa puoluettamme selkeästi EU-vastaisempaan suuntaan. Ei riitä se, että repostellaan yksityiskohdilla, mutta isossa kuvassa hyväksytään EU-jäsenyys. EU pitää kyseenalaistaa ja sen statusta ei saa kohdella kuin jotain vakiintunutta asiaa. Toivottavasti yksikään perussuomalainen ei kuvittele, että ”maltillistumalla” saamme kavereita lisää. Emme saa. Emme ole koskaan liian maltillisia. Emme sittenkään, kun meitä ei puoluuena olisi olemassa.

Puolueen on syytä ottaa selkeän EU-vastainen kanta ja pidettävä yllä sitä, että eroaminen EU:sta ja eurosta on mahdollista, jos me niin haluamme.

pia polviander
Suomen Kansa Ensin Espoo
Ehdolla eduskuntavaaleissa

”Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille. Se on puolustamisen arvoinen maa, ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa.” (Adolf Ehrnrooth)

Ehrnroothin tapaan haluan puolustaa suomalaista kulttuuria, suomalaisuutta ja kaikessa päätöksenteossa tulee olla aina suomalainen ensin. Suomen tulee olla turvallinen maa elää, yrittää ja asua. Sen pitää tuntua kodilta, eikä kenenkään tulisi pelätä omassa kodissaan.

Tulen kampanjassani nostamaan esiin teemoja entiseen tapaan ja en tingi periaatteistani. Minun ei tarvitse, sillä kaikki tuntevat ja tietävät mielipiteeni. Kaikessa politiikassani Suomi ja suomalaiset tulevat ensin, sillä Suomi on Isänmaamme ja kansamme kehto.

Suomen kieli, suomalaisuus, Suomen rauha ja turvallisuus sekä heikoimpien pärjääminen kiinnostavat minua. Suomi on suomalaisten edunvalvontakoneisto, ei maailmanparannuslaitos.

Mikäli Suomessa työnteko, uutteruus ja isänmaallisuus eivät kannata, on jossain joku pahasti vialla. Jos monietnisyys, rikollisuus ja sosiaaliperusteinen maahanmuutto sekä sanavapauden rajoittaminen kannattavat, on moni asia entistäkin huonommin.

Suomi on verotettu kuiviin.

Nyt pitää alkaa karsia valtion menoja ja alentaa palkkatyön verotusta, sekä karsia pienyrittäjien maksuvelvoitteita. Siten työnteko ja yrittäminen tulee kannustavammaksi. Haluan olla tekemässä suomalaisten kanssa töitä Suomessa, Suomen eteen. Liity mukaan suomalaishenkiseen kampanjaani, kaikki pienikin apu on tervetullutta!

Vaalikampanjan kannatustili:

OP pankki: FI65 5721 1520 4079 79

Saaja: Pia Polviander

Viesti: Tuki

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu