Elpymispaketti on petos

ELPYMISPAKETTI ON PETOS – PS:N ON OTETTAVA EU-VASTAISEMPI LINJA

Saimme kaikki kuulla tänään suru-uutisen. Suomen eduskunta hyväksyi kokoomuksen ystävällisellä tuella paketin, joka merkitsee Suomelle velkavankeutta vuoteen 2058 asti. Se ei ole ainutkertainen tai ainutlaatuinen. Se oli koepallo, jonka avulla testattiin, mitä kaikkea on mahdollista saada läpi. Samanlaisia paketteja tulee lisää, sillä kriisit eivät lopu tähän. Italian velkaantuneisuus on paketin jälkeen edelleen 160 %, sen pankit yhtä mätiä kuin aiemmin eivätkä Kreikan, Espanjan tai Portugalin asiat ole sen paremmin kuin aiemmin.

Tällä ”paketilla” luotiin pohja mekanismille, jossa EU voi ottaa velkaa, jossa velat voidaan tarvittaessa sälyttää muiden niskaan ja jossa Suomen kaltaiset maat maksavat maailman tappiin asti ”rikkaina” maina muiden maiden sotkuja. Tämän ratkaisun hinta ei ole loppujen lopuksi siis rahallinen, vaan systeeminen. Suomea ollaan viemässä kovaa vauhtia EU-liittovaltioon, jossa ovat jo tuloillaan EU-verot, EU-puolustusministeri, EU-armeija ja paljon muuta.

Lohdullista tässä on yksi asia: Euroopan historiassa Saksan ja Ranskan suurvaltasuunnitelmat ovat kaatuneet aina, joko enemmin tai myöhemmin. Kumpikaan niistä ei ole tosiasiassa pystynyt luomaan kuin sotaa ja hävitystä, Eurooppaa ei ole ”yhdistänyt” kukaan. Eurooppa on maanosa, joka on kansojen ja kulttuurien mosaiikki, ei sen yhdistäminen yhden sapluunan alle ole mielekästä. Edessämme on entistä epävarmemmat ajat ja suomalaiset tulevat löytämään edestään tämän asian vielä monta kertaa. Olisi ollut historiallinen pelin paikka viheltää peli poikki.

Perussuomalainen puolue toimi ihailtavasti ja jarrutti esityksen käsittelyä. Jarrutus olisi mielestäni voinut jatkua pidempäänkin, ainakaan haittaa siitä ei olisi ollut. Haluan itse olla omalla panoksellani ohjaamassa puoluettamme selkeästi EU-vastaisempaan suuntaan. Ei riitä se, että repostellaan yksityiskohdilla, mutta isossa kuvassa hyväksytään EU-jäsenyys. EU pitää kyseenalaistaa ja sen statusta ei saa kohdella kuin jotain vakiintunutta asiaa. Toivottavasti yksikään perussuomalainen ei kuvittele, että ”maltillistumalla” saamme kavereita lisää. Emme saa. Emme ole koskaan liian maltillisia. Emme sittenkään, kun meitä ei puoluuena olisi olemassa.

Puolueen on syytä ottaa selkeän EU-vastainen kanta ja pidettävä yllä sitä, että eroaminen EU:sta ja eurosta on mahdollista, jos me niin haluamme.

0
pia polviander
Perussuomalaiset Espoo
Ehdolla kuntavaaleissa

Tervehdys,

haluaisin kertoa Sinulle sanasen pari itsestäni. Ensin tärkein. Olen kahdeksan lapsen äiti ja kolmen lapsen isoäiti. Olen elänyt suuren elämän, sillä jälkikasvuni on opettanut minulle enemmän kuin mikään.

Elämääni kuuluu elämää, eli suuria onnistumisia ja kitkeriä epäonnistumisia. Kaikesta olen ottanut opikseni.Elämää oppii elämällä, ei vain lukemalla. Ikää minulla on 53 vuotta.Minulla on sisua kuulemma pienen kylän verran. Lähipiiri ja perhe tuntevat minut empaattisena ja iloisena tehopakkauksena.Huumorintajua ja pilkettä silmäkulmassa riittää.

Asun Espoon Kivenlahdessa, kotoisin olen Tampereen Tesomalta. Espoosta on tullut minulle koti, jonne olen tullut jäädäkseni. Olen asunut Espoossa vuodesta 2017 olen sopeutunut Espooseen enemmän, kuin hyvin.
Espoo ja espoolaisten asiat ovat minulle tärkeitä. Yhdessä voimme saada Espoon takaisin.

Kuulun Espoon PS:n hallitukseen vuonna 2021.Olen ollut perusjäsen vuodesta 2013

Minua tutut ja vähän tuntemattomatkin kuvailevat näin:

"Pia tulee erilaisten ihmisten kanssa toimeen, on avoin ja sosiaalinen"
"Lisäksi Pialla on hyvä organisointikyky. "
Olenkin helposti lähestyttävä ja rehellinen sitkeä puurtaja. Olen tiedonjanoinen ja haluan oppia uutta.

Minulla on kokemusta perheyrityksessä toimimisesta, markkinoinnista, puhumisesta, kirjoittamisesta sekä sisällön tuottamisesta. Tällä hetkellä jatkan itseni kehittämistä opiskelemalla sosiaali- ja terveysalaa.
En ole politiikassa kuin yhdestä syystä: Kunnan asukkaiden hyvinvointi on tärkeää. Jotta hyvinvointia voidaan jakaa, täytyy priorisoida rahankäyttöä ja keskittyä olennaiseen. Maailmanparannuksen ja moraaliposeerauksen jätän muille. Vain vastuullisella, suomalaiset etusijalle asettavalla politiikalla voimme turvata hyvinvoinnin vauvasta vaariin.

Uskollisesti, rehellisesti ja vilpittömästi haluan näitä tavoitteita edistää.

Vielä olen toisinajattelija Espoosta, mutta äänestämällä minua ja perussuomalaisia voit tehdä järkilinjasta valtavirtaa.

Kiitos, että luit. Olen tavattavissa, tule juttelemaan. Otetaan Espoo ja Suomi takaisin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu