KORONA TODISTUSTA VOIDAAN VAATIA RAJALLA

Kun Virosta tulee Suomeen työntekijä, häneltä voidaan edellyttää salmonellatestiä, mutta eikö ole erikoista, että lääkäriltä, joka tulee Suomeen Virosta, ei vaadita koronatestiä. Tuntuu käsittämättömältä, että Suomen istuva hallitus ei lähde toimiin, joilla jokaisen maahantulijan tulisi esittää negatiivinen testaustulos. Finnair edellyttää sellaista ulkomaanlennoilla, mutta se tekee sen omiin ehtoihinsa vedoten. Mitään perustuslaillista tai vastaavaa syytä ei ole siis olla vaatimatta koronatestiä rajalla.
Suomessa on suuria ruokakauppoja, joissa saa oleilla satoja ihmisiä koskien samoihin vaa’an punnitusnappeihin, mutta äänestäminen on tehty mahdottomaksi. Suomeen tulee ulkomailta porukkaa, joiden karanteenia ei valvo kukaan ja he pystyvät näin levittämään tautia. Outoa on myös, miksei Skopjen lentoja kielletä, ja miksi on niin tärkeää, että Skopjeen on yhteys, mikä ihme on Pohjois-Makedonian pääkaupungissa niin tärkeää, että sinne tulee lentää kaikkien riskienkin uhalla?
Suomi ei halua ostaa itsenäisesti rokotteita mistään, vaan peesailee Euroopan unionia, kun esimerkiksi Tanska ja Itävalta kyllästyivät ja päättivät ostaa itse rokotteita Israelista. Suomi siis pitää Skopjen lentoja, EU:n (nykyään lähinnä naurettavalta kuulostavaa) ”yhtenäisyyttä” niin tärkeinä asioina, että ne menevät kansanterveyden ohitse.
Kuntavaalit olisi ollut tärkeää järjestää ajallaan, mutta gallupit päättivät toisin. Tarvitaan jokin silmänkääntötemppu, jotta gallup-lukemat hiukan paranevat, jotta vaalit voidaan järjestää.
Luottamus istuvaan hallitukseen on aika heikolla pohjalla, kun sen toiminta on itsekeskeistä ja asettaa etusijalle kaiken ennen kansanterveyttä.
+1
pia polviander
Perussuomalaiset Espoo
Ehdolla kuntavaaleissa

Tervehdys,

haluaisin kertoa Sinulle sanasen pari itsestäni. Ensin tärkein. Olen kahdeksan lapsen äiti ja kolmen lapsen isoäiti. Olen elänyt suuren elämän, sillä jälkikasvuni on opettanut minulle enemmän kuin mikään.

Elämääni kuuluu elämää, eli suuria onnistumisia ja kitkeriä epäonnistumisia. Kaikesta olen ottanut opikseni.Elämää oppii elämällä, ei vain lukemalla. Ikää minulla on 53 vuotta.Minulla on sisua kuulemma pienen kylän verran. Lähipiiri ja perhe tuntevat minut empaattisena ja iloisena tehopakkauksena.Huumorintajua ja pilkettä silmäkulmassa riittää.

Asun Espoon Kivenlahdessa, kotoisin olen Tampereen Tesomalta. Espoosta on tullut minulle koti, jonne olen tullut jäädäkseni. Olen asunut Espoossa vuodesta 2017 olen sopeutunut Espooseen enemmän, kuin hyvin.
Espoo ja espoolaisten asiat ovat minulle tärkeitä. Yhdessä voimme saada Espoon takaisin.

Kuulun Espoon PS:n hallitukseen vuonna 2021.Olen ollut perusjäsen vuodesta 2013

Minua tutut ja vähän tuntemattomatkin kuvailevat näin:

"Pia tulee erilaisten ihmisten kanssa toimeen, on avoin ja sosiaalinen"
"Lisäksi Pialla on hyvä organisointikyky. "
Olenkin helposti lähestyttävä ja rehellinen sitkeä puurtaja. Olen tiedonjanoinen ja haluan oppia uutta.

Minulla on kokemusta perheyrityksessä toimimisesta, markkinoinnista, puhumisesta, kirjoittamisesta sekä sisällön tuottamisesta. Tällä hetkellä jatkan itseni kehittämistä opiskelemalla sosiaali- ja terveysalaa.
En ole politiikassa kuin yhdestä syystä: Kunnan asukkaiden hyvinvointi on tärkeää. Jotta hyvinvointia voidaan jakaa, täytyy priorisoida rahankäyttöä ja keskittyä olennaiseen. Maailmanparannuksen ja moraaliposeerauksen jätän muille. Vain vastuullisella, suomalaiset etusijalle asettavalla politiikalla voimme turvata hyvinvoinnin vauvasta vaariin.

Uskollisesti, rehellisesti ja vilpittömästi haluan näitä tavoitteita edistää.

Vielä olen toisinajattelija Espoosta, mutta äänestämällä minua ja perussuomalaisia voit tehdä järkilinjasta valtavirtaa.

Kiitos, että luit. Olen tavattavissa, tule juttelemaan. Otetaan Espoo ja Suomi takaisin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu