Politiikka-radion keskusteluja Yle-ykköseltä

Kuuntelin tänään 11.9.  rouva Pelkosen juontamaa ohjelmaa, jossa jauhettiin radion lempiaihetta perussuomalaisten rasismista. Ohjelmassa todettiin, että perussuomalaiset ovat rasisteja puhuivathan he mitä  tahansa tai vaikka ryömisivät lattialla anteeksi pyydellen, että heidät hyväksyttäisiin kansalaisoikeuksia nauttiviksi ihmisiksi. Sanoivat he mitä vain ja olisi konteksti mikä tahansa tuomioon ei tule lievennystä, toisin kuin sdp:n puheenjohtaja joka voi pitää eläinrääkkääjää ja vanhusten kiusaajaa lähimpänä työtoverinaan ja esiintyy aataminpuvussa innokkaiden ystävien ympäröimänä konteksissa oikeassa. Katsoin myös televisiossa lähetetyt eduskuntaryhmien puheenvuorot viime keskiviikkona. Näissähän poliittisten ryhmien kannan esittivät sdp:ltä Razmyar ja vihreiltä joku muu kuin Sofia Virta, samoin vasemmistosta Veronika Honkasalo. Miksi siis Purran olisi pidettävä oman puolueensa puheenvuoro, kuten Pelkonen näyttää edellyttävän?

Toisekseen toimittaja Hakalehto ehti hyvin haastattelemaan äänestyksen jälkeen kaikkia muita osallisia, mutta lähetys siirtyi joustavasti Areenaan kun tuli perussuomalaisten aika kommentoida. Ykkösessä alkoi samaan aikaan mielenkiintoinen ohjelma putkinäköradion kehityksestä 1960-luvulta. Siis Suomen asiat tulevalla hallituskaudella eivät näytä yteä kiinnostavan.

Ihmettelen,  onko yleisradio Suomen eduskunnan valvoma valtion omistama tiedotusväline vai päätöntä propagandaa ja yksisuuntaista tiedotusta vaaliva hieroglyfimonoliitti?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu