Pakolaisuus ja sen vaikutukset yhteiskuntaan

Olen vuosien varrella paljon kirjoitellut aiheesta kuten nytkin teen.

Meille tupsahti 2015 suuri joukko pakolaisia ja poliitikot valehtelivat heidän olevan turvaa hakevia naisia ja lapsia, totuus oli toinen.

Perusteltiin kerhoja jossa heitä leikitettiin, laulatettiin ja vietettiin kivoja pelihetkiä. Rikostilastot komistuivat ja oikeusavustajat saivat poliisin lisäksi töitä. Sumaa ei olla vieläkään saatu purettua kun on käsillä jo toinen annos samaa.

Nyt tulijat ovat Turkin leireiltä ajatettu lauma nuoria miehiä Afganistanista, Irakista ja Somaliasta, toki uutiskuvissa on myös näytetty kuvaa naisista ja lapsista ja heidät tungetaan rajan ylitse Kreikkaan. Näin tehden heidät saadaan Eu:n sisäpuolelle ja matka jatkuu edelleen turvallisten maiden lävitse sosiaaliturvan luvattuun maahan Suomeen.

Hallitus on viisaudessaan jo sopinut ottavansa oman osuutensa näistä ” lapsparoista” ja hätää kärsivistä. Sen päälle tulee vielä GCM-Kompaktin suomat 60 miljoonaa, joten siinä sitä työvoimaklusteria sitten riittää tuleviksi vuosituhansiksi.

Herää myös kysymys, kun rakennusteollisuus on pyörinyt, vaikka tarvetta ei olisi ollutkaan, onko rakennettu tätä tulijoita varten ja liittyykö valmius suunnitelma myös tähän?

Kysynkin Hallitukselta mistä ottavat varat näiden ylläpitoon, koulutukseen, ja kivoihin pelihetkiin?

Pontus Söderblom/Reformi-Häme

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu