HX Hanke

UUDEN SUOMEN JUTTU 28.04.2020

 >>>Suomi tarvitsee uudet hävittäjät koronasta huolimatta – HX-johtaja: ”Sellaista tilannetta ei voi tulla, että maata ei voida puolustaa”

Hävittäjien eliniän lisäksi tärkeää on se, miten koneilla pärjää taistelukentällä, muistuttaa HX-hankkeen ohjelmajohtaja Lauri Puranen. Hän varoittaa riskeistä, joita liittyy hävittäjähankinnan viivästyttämiseen.<<<

Kyllä minä kysyn Lauri Puraselta em. jutun johdosta, että mihin edellisen sukupolven hävittäjien ”Taisteluvalmiutta” ja varustetasoa onkaan tarvittu ja yleensä koko hävittäjiä ja mihin tarvitsemme näitä uusia Uljaita (Miljardeja maksavia) Hävittäjiä… minne ihmeen taistelukentille Lauri Puranen on näitä hävittäjiä lähettämässä ja mihin niiden ”TAISTELUVALMIUTTA” yleensä tarvitaan tai voidaan käyttää ja mikä ”RISKI” liittyy koko hävittäjäkauppojen viivästyttämiseen tai vaikkapa peruuntumiseen kokonaan ?

Sillä jos hänellä on sellainen ”HULLU” Skenaario, että Venäjä meitä uhkaa ja mahdollisesti aikoo tänne hyökätä, niin YKSIKÄÄN NOISTA ULJAISTA Taisteluvalmiudessa olevista koneista ei pääse edes kentältä ilmaan kun ne on jo ”ELIMINOITU” veli Venäläisten toimesta.. siis tuhottu ennen kuin ne on edes ilmassa.

Ja sama koskee 1,2 miljardin Venehankintoja joka tehtiin jo viime syksynä !

Ja kun otetaan huomioon Suomen taloudellinen tilanne ja maantieteellinen asema niin tuolla määrällä hävittäjiä ei voi juuri muuta tehdä kuin isot pojat leikkiä ja käyttää leikkikaluina ja kuvitella, että he niillä jotain saa aikaan…. ei edes kovin kummoista ”Pelote” vaikutusta oikeastaan mihinkään ilmansuuntaan.

Ja näiden uusien hävittäjien kustannukset tulee olemaan useita kymmeniä miljardeja kun otetaan huomioon se, että niihin pitää hankkia myös aseistusta… ja noilla leikkiminenkään ei ole ilmaista ja näille leikkijöillekin maksetaan ”KOVAA” palkkaa ja niiden koko elinkaari pitää tietysti laskea ja ottaa huomioon kun puhutaan hankkeen kokonaiskustannuksista.

Minä ihmettelen sitä, että meillä kaikki poliitikot puoluerajoista riippumatta ovat koko ajan puoltamassa tätä hanketta jota meidän ”Sotahullu” Kenraalikunta joka ei ilmeisesti ole huomannut että on eletty jo 75 vuotta tässä Itäisen naapurin kanssa ja ei ole tarvittu yhtäkään ”Lennokkia” maata puolustamaan.. he ajaa.. tätä asiaa ja meidän ”SOKEAT” Edustajamme sitä puoltaa.. siis kymmenien miljardien ”HANKE” ja kulu jonka me ”VERONMAKSAJAT” maksamme ja tässä on kysymys myös tulevien sukupolvien meno erästä/Velasta… he tämän viime kädessä maksavat.

Kalliit on lelut meidän Asevoimilla.. herää kyllä kysymys, että eikö noille miljardeille olisi paljon parempaakin käyttöä tässä maassa kuin nuo leikkikalut isoille miehille, mutta pitäähän heillä olla jotain tekemistä palkkansa eteen ja tehdä itsestään osaavia ”Sotahulluja” Rauhan ajan suunnittelijoita…. ja lopuksi juuri tätä tarkoitan:

>>>Hävittäjien eliniän lisäksi tärkeää on se, miten koneilla pärjää taistelukentällä, muistuttaa HX-hankkeen ohjelmajohtaja Lauri Puranen. Hän varoittaa riskeistä, joita liittyy hävittäjähankinnan viivästyttämiseen.<<<

Siis kuka tähän tänä päivänä uskoo ja kehen tämä sanoma uppoaa ja on tarkoitettu !? Eiköhän se osa kansaa ole jo ”MAAN” povessa.. isänikin oli muistaakseni konekivääri ampujana viimeisissä karkeloissa ”Summassa” kun se murtui ja joissa tuli turpaan niin, että ”Tukka pölisi” hänkin on ollut maan povessa jo kohta 30 vuotta.

Evp Kenraali Purasen Blogi:

https://www.defmin.fi/puolustushallinto/strategiset_suorituskykyhankkeet/ohjelmajohtajan_blogi/tarkeita_paatoksia.10006.blog

 

 

 

0
ReijoHelli
Sitoutumaton Kontiolahti

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan.
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa pari kertaa, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu