POSTILAKKO JA SEN SEURAUKSET

DEMARI HALLITUS POTKAISI PALLON OMAAN MAALIIN

AY- Aktivisti Antti rinteen Hallitus ajoi itsensä ”Umpisolmuun” kun hyväksyi aikaisemmin syksyllä Postin aloittaman työntekijöidensä työehtojen siirtelyn siten, että heidän palkkansa on tarkoitus parin vuoden päästä tiputtaa huonomman palkkauksen ja sopimuksen piiriin.

Tämä päätös aiheutti ja on syy postin lakkoon ja sen jatkumiseen, Rinteellä on nyt aika mennä peilin eteen ja katsoa sitä, että kuka on syyllinen tähän nykyiseen tilanteeseen josta aiheutuu kaikkein suurin vahinko ja tappio pienimmille yrityksille ja tavallisille ihmisille ja jatkuessaan kymmenien ellei satojen miljoonien vahinko myös valtion omaan talouteen.

Samaa linjaa Posti yritti jatkaa nyt kun se yrittää siirrellä työntekijöitä edelleen samaa linjausta noudattaen halvemman palkkauksen ja sopimusten piiriin.

Tilanne on varsin mielenkiintoinen kun ajatellaan Pääministerimme AY taustoja ja sitä, että nyt hänen Hallitus ja AY-liike on käytännössä napit vastakkain.

Nyt onkin aika kysyä, että miten paljon vahinkoa tuo Hallituksen syksyinen päätös hyväksyä Postin 7000 työntekijää koskeva yksipuolinen siirto toisen liiton alaiseksi sen hyväksyminen ja sen aiheuttama nykytilanne saa jatkua, tätä tilannetta kuvaa varsin hyvin se, että asioista Hallituksessa oleva Demari vastuu Ministeri pakoilee jopa tiedotusvälineitä kun koko asian ovat itse ajaneet ”UMPISOLMUUN”, nyt on myöhäistä Paateron enää yrittää perua Hallituksen päätöksiä, siis oliko tuollainen ”hyväksyntä” olemassa vai ei !?

Vai valehteleeko Postin nykyjohto  kertoessaan, että tuolle päätökselle olisi ollut Hallituksen ”HYVÄKSYNTÄ”, jos näin on niin nopeasti Postin johto vaihtoon, myös Postin Hallintoneuvoston tekemiset ja vastuu on kyseenalaistettava kun ovat saaneet tällaisen valtavan sopan ja koko kansantaloutta vahingoittavan lakkoaallon aikaiseksi.

Kuinka kauan kestää ja miten suuret vahingot ja tappiot pitää tulla, että Antti Rinne ottaa vastuun tapahtumista ja tulee Hallituksensa kanssa ulos kuorestaan ja ratkaisee tilanteen, mitenkään muuten tämä ”Patti” tilanne ei tule ratkeamaan.

ReijoHelli

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan... Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan. Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa pari kertaa, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu