TRUMP ERDOGANIN ”IHAILIJA”

Yhdysvaltojen Presidentti Trump.in ”Ihailun” kohde !

Yhdysvaltojen presidentti Trump kertoi aamun (14.11.2019) TV uutisissa kaikelle maailmalle sen, että kuinka paljon hän ihailee tätä Jenkeissä vierailevaa ja Diktaattoriksi pyrkivää Turkin presidentti Erdogania ja lisäksi hän kertoi olevansa tyytyväinen ja kiitti Erdogania siitä että tämä on toiminut ”SOVITULLA TAVALLA” juuri näitä sanoja hän käytti… siis tätä on tulkittava näin:

Yhdysvaltain ns. Presidentti on tyytyväinen kun tämä Diktaattoriksi Turkissa pyrkivä ”Itsevaltias” tapatti satoja ihmisiä Syyrian maaperällä, siviilejä ja lapsia pommittamalla toisen valtion alueita ja ajoi ihmiset omista kodeistaan ja alueiltaan ”Pakolaisiksi” maansa sisällä… siis kaiken muun hölmöilyn lisäksi Trump kertoo julkisesti maailmalle ihailustaan Erdogania kohtaan tällä tavalla !

Kirjoitin 10.10.2019 olleessa Blogissani tällä samalla palstalla mm.ssa näin:

>>>Trump/Erdogan toimii Syyrian Sotatoimissa juuri ennalta sopimallaan tavalla, ehkä Eddogan on hiukan poikennut sopimuksesta käyttämällä tilannetta  hyväkseen tapattamalla Kurdi väestöä sumeilematta niin kauan kuin on mahdollista.<<<

Turkissahan toimii tuo Diktatuuri käytännössä nykyisen valtiosäännön mukaan jo nykyiselläänkin, mutta Erdoganin tarkoitus on ajaa Turkkiin sellainen vallankäyttö ja laki, että hän voisi jatkaa vallassa niin kauan kuin ”Tolpillaan” pysyy…. nykyisen käytännön mukaanhan se ei ole mahdollista (kaksi kautta voi olla vallassa)

Presidentti nimittää Turkissa Pääministerin ja näin hän määrää koko maan politiikasta.. nyky käytäntö on jo hyvin lähellä ”Diktatuuria” tuo hallitsemis-systeemi tuossa maassa.

Alla Wikipedian näkemyksiä asiasta:

Turkin presidentti on Turkin valtionpäämies. Presidentti valitaan viiden vuoden välein, ja hänet voidaan valita kahdelle kaudelle. Presidentin tehtäviin kuuluu nimittää pääministeri.

Vuonna 2014 Turkissa järjestettiin ensimmäiset suorat presidentinvalit, jotka voitti Recep Tayyip Erdoğan.[1] Hänet on valittu presidentiksi vuoteen 2019 asti. Erdoganin tavoitteena on, että Turkki muutettaisiin perustuslaissa presidenttijohtoiseksi, mutta oppositio on toistaiseksi pystynyt estämään sen.[2]

 

ReijoHelli

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan... Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan. Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa pari kertaa, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu