Venäjä/Kiina

Venäjä/Kiina

On tietysti ihan sama mitä minä täällä kirjoittelen koska sillä ei ole mitään merkitystä, siksi että meidän päättäjät esim. ei koskaan lue, eikä näillä ole minkäänlaista painoarvoa vaikka lukisivatkin.. ei tavallisen kansalaisen ja tallaajan mielipiteillä ole heille mitään merkitystä vaan ne katsotaan todennäköisesti joutavaksi kirjoitteluksi ja ns hölynpöly luokkaan kuuluvaksi, mutta kirjoitan kuitenkin vaikka omaksi ilokseni.

Minusta tämä meidän koko Läntinen liittouma/Poliitikot lukee koko ajan täysin väärin Kiinan ja Venäjän ”Veljeilyä” sillä sitä se Putinin ja Xi Jinpingin tapaaminen nimenomaan tarkoitti, vaikka Länsi on tulkinnut tuota tapaamista ns teatteriksi, mutta sitä se ei ole.. sillä tapaamisella oli ihan selvät piirteet jossa sovittiin ns pelimerkit Venäjä/Ukraina ja Kiina/Taiwan ja jonka tuloksia ruvetaan vähitellen näkemään molemmilla suunnilla Veljet tapasivat ihan oikeasti, vaikka Länsi ei sitä näin tulkinnut eikä tulkitse vieläkään vaikka sen ensi askeleet on jo selvästi otettu ja näkyvissä ihan silmiemme edessä… Venäjän on tarkoitus vallata koko Eurooppa ja Kiinan Aasia kaikella mahdollisella tavalla ja Taiwan on siellä ensimmäisenä Kiinan tähtäimessä ja Ukrainasta aikoo Venäjä tuon EU.n valloitusretkensä aloittaa ja tätäkään Lännessä ei huomioitu eikä otettu vakavasti kun Putin jo aikoja sitten ilmoitti ihan selvästi omat EU tavoitteensa.. Länsi ummisti silmänsä ja korvansa, mutta toivottavasti nyt heräävät, sillä Putin/Venäjä ei tule jättämään näitä asioita koskaan ns puolitiehen niin kauan kuin hänessä henki pihisee ja laittavat sitten seuraavaksi Putiniksi jonkin kaksoisolennon Venäjää johtamaan.. Putinista tulee ”kuolematon”

Kiina tekee sitten ihan omia temppujaan tuolla Aasian suunnalla ja sielläkin on varmasti jotain suurempaakin tekeillä ja Taiwan on hyvä harjoitus kappale ja koetinkivi mm.sa Yhdysvalloille joka aseistaa ja on paljon vartijana tuolla Taiwanissa.

Eikö Länsi todella ymmärrä sitä, että mitä tarkoittaa Putinin/Venäjän sotateollisuuteen käyttämät varat !? 6 siis kuusi prosenttia brutto kansantuotteestaan kun se on Lännessä jotain alle promillen luokkaa… onko nämä meidän johtajat ihan ”puupäitä” vai mitä he oikein kuvittelevat… näistä luvuista, nyt olisi pikaisesti aika herätä ja ruveta toimimaan ”Nato” mikä se on… (Paperitiikeriksi olen sitä kutsunut ja niin teen edelleen kunnes toisin näytetään) miksi se ei vastaa millään tavalla tähän Venäjän Agressioon esim. nytkin Viron ja kohta ehkä Suomenkin rajoilla ja aluevesillä… ihan varmasti Putinilla on aina jokin suunnitelma tekeillä tai menossa ja tulossa jossain päin ns. Nato maita ja niiden suuntaan.

ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu