Julkaisen nyt arkaluontoisen paljastuskuvan, jota voi seurata Siperian-matka*

Rakkaat ystävät ja hengentoverit kautta koko laajan Somedian! Olen päätökseni tehnyt. Uhmaan tuskaisesti harkittuani kohtaloani ja asetun alttiiksi saada osakseni oikeamielisten vihailmaisuryöpyn. Minua kohden tultaneen heittämään röykkiöittäin geopoliittisten reaaliteettien ensivirstankivipaasilokaa julkaistuani ohessa tyystin itsesensuroimattoman julkipoliittisen kaksoissosiaaliporhokuvan, joka saattaa mitä ounasteltavimmin loukata kahta ylivertaisen kansansuosittua demokraattista Herra Presidenttiä. Juovustilalla on tämän sekoilun kanssa suorastaan havrinaisen vähän tekemitsö., 
 

Jos määräni nyt olisikin kenties kadota palstoilta väääjäämättömien korrektiuspuhdistusten retusoimana, jääkää hyvästi ystävät ja toverit – ja pitäkää itse parempi huoli omista peppunahoistanne olemalla ärsyttämättä ei-suomettuneisuuden konventionaalisia vallasvastustajia.

– KAS TUOLLA SE NYT ON, tuo kuvituskuva yllä! Se on paljon puhuva eikä kaipaa selityksiä. Jokainen ymmärtää miten se ryöpsäyttää lmoille sieltä syvältä kansan ohuiden rivien patoutuneista salaodotuksista juontuvia pahoinvointituntemuksia radikalisoitumisen suuntaan viittaavan tulehtuneisuusoireilun lailla.
 
Kuvaan alkuperäislähteessä liitetty taustoja hiukan pidemmälle avaava teksti muuten kuuluu: 

– VAADIMME saada tietää, koska tästä kerrotaan KANSALLE!!Alkaa tässä näet itse kunkin kärsivällisyys vähän noin niin kuin haeskella lievästi sanoen mukavuusalueellemme kohtuudella vielä asettuvia rajojaan. SIIS että toteutuuko se oikeus ja kohtuus joskus ja millä aikajänteellä olisi tarkoitus, sikäli kuin se yleensä on meidän ja itänaapurin valtiojohdosta kiinni?

– Ja mikä hemmetin pakko se on yhä vaan Kekkosen tyyliin salassa pitää kaikkia mahdollisia potentiaalisia ja imposellais… Ks.> VAADIMME saada tietää, koska tästä* kerrotaan KANSALLE!!

 

*) Olen joitain vuosia sitten joutunut kieltäytymään aikatauluongelmiin liittyen suunnitellulta retkeltä Baikal-järvelle, mutta pian tämän blogin jälkeen saatan hyvinkin onnistua toteuttamaan uudelleen kaavaillun parin viikon reissun. Toivottavasti jokin itänaapurin turvallisuuspalvelun henkilöstöresurssi on käytettävissä turvaamaan matkan paikallisten terroristijoukkioiden uhalta, sillä parikymmenpäisen seurueemme tarkoituksena on levittää suomensukuisten kansojen emansipaatiosanomaa pääosin rauhanomaisesti eikä edes baikalhaulikkoja ole tarkoitus käyttää ennalta suunnittelemattomalla tavalla.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu