Sinihome-herkkusienisalaatti

Edellinen ruokablogini sai 340 lukukertaa, joten ajattelin jatkaa samalla linjalla. Uusi Suomi on kuitenkin ollut ystävällinen meitä kohtaan ja antanut kirjoitella ilmaiseksi ajatuksiamme, joten maksan hieman takaisin.

Tätä kirjoittaessani syön ihanaa sinihome-herkkusienisalaattia. Päivittäiseen ruokavaliooni kuuluu aina salaatti, koska se pitää vatsan toiminnan kunnossa, ihon hyvänä ja mielen virkeänä.

Ainekset: Pikkusalaattia, tomaattia, herkkusieniä, sinihomejuustoa, sinimailasen ituja, valkosipulia, suolaa, pippurirouhetta, valkoviinietikkaa ja oliiviöljyä. Muutama musta oliivi olisi saanut olla, niin olisi tuonut kaunista värimaailmaa lisää.

RitvaPuolakka
Keskusta Oulu

Avojalakanen oululainen Raksilan tyttö. Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, kauppateknikko ja merkonomi. Eläkkeellä oleva virkanainen, toimistotekniikan opettaja, yrittäjä ja äiti. Kiristyskirjeiden uhrien auttaja. Lähidemokratiatoimikunnan varajäsen sekä yhteisen kirkkovaltuuston ja seurakuntaneuvoston varajäsen.

Kirjastobridgeä Oulussa vuodesta 2019 ja pääkirjaston ollessa remontissa pelaamme City Biljardissa torstaisin klo 14. D-Bridgeä Oulun D-asemalla Tuirassa, Valtatie 53, tiistaisin klo 14 ja Pekuribridgeä Pekurin yhteisötilassa kesälauantaisin klo 11. Tervetuloa! S-posti: ritva.puolakka(at)gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu