Milloin on aika aloittaa vaalivoiton juhlinta?

Viihde vai Vapaa-aika, Viihde vai Vapaa-aika…

Äänestyskausi lähenee loppuaan, enää viikko jäljellä ja iso viidesosa äänistä jo annettu. Tässä herää kuin itsestään kysymys, koska on aika aloittaa vaalivoiton juhliminen. Joka tapauksessahan miltei kaikille puolueille tulee se vaalivoitto, vaikkapa sitten torjuntavoittona.

Hyviä vaihtoehtoja aloittaa juhlinta on mm.:

  1. näin viikkoa ennen vaalitulosten julistusta
  2. vaaliviikonlopun perjantai-iltana
  3. ennakkoäänten tulosten julkistuksen jälkeen
  4. vaalituloksen varmistuttua.

Vaihtoehto 4 on riskaabelein. Jos porukka toteaakin, ettei tuloksessa ole mitään juhlimista, niin se on sitten siinä. Ensimmäisellä vaihtoehdolla välttää tuon neloskohdan ansan. Ehtii hyvin juhlia, vaikkei tuloksessa olisikaan sitten juhlimisen aihetta. Jos taas aihetta on, niin ainahan voi aloittaa juhlimisen uudestaan. Jos taas juhlinta ei ole päässyt keskeytymään sitä voi jatkaa. Vaihtoehdot 2 ja 3 ovat sitten vähän siltä väliltä.

Hyvä muistaa, että raittiina juhlien pää pysyy selvempänä.

 

Juhlivat julisteet

Lisäsin vielä muutamia valokuvia, koska juttu ilman kuvia on helpostikin väritön. Järvenpäässä vaalijulisteet ovat alkaneet juhlimaan, kuten kuva 1 vihjaa. Osa noista ehdokkaiden kuvagallerioista on retkahtanut ihan kokonaan. Veikkaus: kaupunki on ohjeistanut käyttämään julisteille kovalevytaustoja, mutta joko sää on ollut normaalia märempää tai kovalevymateriaali entistä kosteusherkempää. Viralliset listat ovat toisenlaisella materiaalilla taustoitettuja, eikä niissä näy taipumista.

 

rjaaskel

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa. Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia. Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen: risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu