Antti Kurvinen valittu edustamaan Suomea Pekingin talviolympiakisoihin

Antti Kurvinen Kuvan tekijäviite: By Santeri Viinamäki, CC BY 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=39683805 (rajattu)

Antti Kurvinen on haastavien vaiheiden jälkeen valittu Suomen edustajaksi Pekingin talviolympiakisoihin. Kurvisen valintaan vaikutti ennen muuta hänen oma osaamisensa ja päätöksensä.  Tässä on nähtävissä eroa esim. maalivahti Noora Rädyn valitsematta jättämiseen, jossa Rädyn osaaminen ei vaikuttanut.  Monet suomalaiset penkkiurheilijat odottavat jännityksellä Kurvisen suoritusta kisoissa.

Paavo Arhinmäki. Tekijäviite: By Magnus Fröderberg/norden.org, CC BY 2.5 dk, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=25037554

Sotshin talviolympiakisoissa Käpylän Pallon vasemman laidan nousijana tunnetun Paavo Arhinmäen legendaarinen juomasuoritus herätti myös isäntäväessä arvostusta ja myönteistä ilmapiiriä. Arhinmäen kaiken antaminen Sotshissa korottaakin Kurvisen odotusten riman korkealle. Samalla taktiikalla ei kuitenkaan välttämättä Pekingissä voiteta isäntäväenkin kunnioitusta. Toivottavasti Kurvinen ehtii riittävästi perehtyä kiinalaiseen kisaympäristöön, että löytää oikean reseptin. Voisiko siihen kuulua koiran penikset ja raa’at tonnikalan silmät? Harjoitushan tekee mestariksi, mutta se on aloitettava ajoissa.

Toivotan Antti Kurviselle menestystä kisoihin. Jos tuleekin tappio, kun on kaikkensa antanut, niin sen kyllä kotikatsomolta saa anteeksi. Uiguurikatsomosta en ole niinkään varma.

rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen vähemmistöön kuuluva eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Pronominit: se/sen, sekä nämä, nuo, ne.

Lapsia minulla on pienin määrä siihen, että jokaisella on sisko ja veli. Lapsenlapsia on yksi enemmän.

Minusta sanottua: ".olet demokratiavastainen ja valekunnollinen."

Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu