Blogiartikkelin salasanasuojaus

 

Kuva 1.

Olen pähkäillyt, että mitä tekoa on blogiartikkelin salasanasuojauksella. Sillä siis kirjoittaja pystyy estämään salasanasta tietämättömiä lukemasta artikkeliaan, vaikka se näkyy otsikkona. Jos taas kirjoittaisi artikkelin ja valitsisi julkaisuvaihtoehdoksi yksityinen, voisi artikkelin pitää paremmin omana tietonaan.

Siis yleishyödyllistä käyttöä en juuri keksi tälle salasanasuojaukselle. Haitallista tai rikollista käyttöä keksin helpommin, mutta jääköön sanomatta.

Olisi tietenkin mukavaa, jos tällä salasanasuojauksella olisi mahdollista ratkaista visailuissa hyödyllinen kommenttien piilottaminen toisilta kisailijoilta, mutta eipä sitäkään oikein sujuvasti saane tehtyä. Vai keksiikö joku muu tähän ratkaisun?

Tuossa perjantai-illan kysymyksessä tuo salasana on tietenkin perjantai. Jos jotakuta kiinnostaa kokeilla. Lukijan ei tarvitse olla kirjautunut, että salasanalla pääsee lukemaan blogia.

 

 

 

 

rjaaskel

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa. Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia. Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen: risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu