Esirukous hallituksen puolesta

Koin tarvetta rukoilla Suomen hallitukselle varjellusta ja menestystä. Olipa Laajasalon kirkossa jumalanpalveluskin, joten sinne sitten. Onhan kirkossa usein luettu esirukous hallituksenkin puolesta. Saarnan teemana oli etsikkoaika ja puheessa oli esillä kairos. Jotenkin syntyi mielikuva, että se olisikin Jumalan etsikkoaika, eikä ihmisen.

Esirukousosio meni, muttei hallituksesta mainintaakaan. Loppuvirren aikana tajusin, ettei hallitusta muistettu täällä tänä pyhänä. Hiljaa mielessäni rukoilin hallitukselle menestystä, mutta miten lienee heikkouskoisen rukous? Kohoaako se kirkon kattoon asti vai jääkö pyörimään ihan vaan kirkon lattialle?

Jos nyt sen verran politiikasta puhutaan, niin ei Sanna Marinin hallitus mielestäni täydellinen ole, mutta jos olisi, niin tuskinpa kokisin tarvetta rukoillakaan sen puolesta?

Tässä nyt kuitenkin kaikille kirkkokäsikirjan esivaltaosion rukous:

Siunaa tasavallan presidenttiä, hallitusta, eduskuntaa ja oikeuslaitosta. Anna päättäjille vastuuntuntoa, viisautta ja oikeamielisyyttä, niin että he toimisivat kaikkien maassamme asuvien parhaaksi. Auta heitä muistamaan erityisesti heikoimmassa asemassa olevia, ettei kukaan joutuisi elämään toimeentulon äärirajoilla. Auta meitä näkemään vastuumme kansojen perheessä.

+1
rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu