Harmonia maalaa värillisiä

Kuvakaappauslähde: https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=-M9rN0Q4eLE&app=desktop

 

Maalari Harmonia Rosales (Linkki) maalaa värillisiä ihmisiä teoksiinsa. Esimerkiksi ristiinnaulittu Jeesus on hänen teoksessaan varsin runsaspigmenttinen (Linkki). Kristittynä ajattelen tuollaisen pyrkimyksenä uudenlaiseen näkökulmaan, enkä usko, että Jumalan Sana olisi ihonväristä kiinni. Siis mitään pilkallista en tuossa ristiinnaulitsemiskuvassa nähnyt. Tässä on eroa esim. sikamessias-teokseen, jossa on vaikea olla kokematta pilkkaamista, jos ehkä siinäkin oli uutta näkökulmaa.

Toistaiseksi Harmonia Rosales ei ole vielä saavuttanut huikeaa nettisuosiota. Tämän voi päätellä hänen bloginsa lukijamääristä, kuten myös tuosta hänen taidettaan esittelevän youtubevideon katsojamäärästä. Se ei ole sentään ihan olematon, muttei kuitenkaan otsikoihin yltäväkään.

Jos vaikka Harmonian teoksissa olisi rasismia, niin se on joka tapauksessa rasismia hyvään tarkoitukseen ja rasismin näkijät tullaan helposti leimaamaan itse rasisteiksi.

Tekijänoikeudellisista syistä otin vain kuvankaappauksen youtubesta, toivoen, etten tehnyt mitään rikollista. Jos joku tietää paremmin, niin toivon kommenttia.

Kiitokset juttuvinkistä Laittomalle lehdelle.

+1
rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.

Minusta sanottua: ".olet demokratiavastainen ja valekunnollinen."

Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu