Kulttuurin tuhoaminen

Kuva 1. Malmin lentokenttä. Tekijäviite: By /kallu from Helsinki, Finland – Up!Uploaded by A333, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=11088711

Malmin lentoasemalla on kuulemma kulttuuriperintöarvoa. Nyt se halutaan tuhota. Jos kulttuurin tuhoaminen on tässä se tärkein asia, niin sitten vielä pitäisi miettiä, että onko Helsingissä vielä jotain arvokkaampaa kultturiperintöä vai onko kaikki kulttuuri yhtä arvokasta.

Kuva 2. Tekijäviite: By DreferComm – Oma teos, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=30168647  Parit kysymysmerkit kirjoittajan lisäämiä.

Jos oopperatalon ja olympiastadionin tuhoaminen olisi vielä isompi kulttuuriteko kuin Malmin lentoaseman muuttaminen kerrostalopelloksi, niin eikö tätä vaihtoehtoa pitäisi harkita?  Jos noille tonteille rakennettaisiin Pohjoismaiden korkeimmat pilvenpiirtäjät, niin eiköhän siinä olisi asuntoja vielä lähempänä keskustaa kuin Malmilla.

Voi olla, että olen käsittänyt jotain väärin tästä kulttuurikysymyksestä.  Joka tapauksessa alamittaisten blogikuvien esittäjät voinevat ottaa mallia tämän blogin kuvien toiminnasta. Kohtaan Linkin kohde valitaan vaihtoehto Mediatiedosto, jos se alkuperäinen kuva on riittävän iso, että sitä kannattaa näyttää suurempana hiirellä napsauttaen. Jos olet sössinyt kuvan alamittaiseksi jo ennen tuota vaihetta, niin sittehän siinä ei ole mitään tehtävissä.

rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen vähemmistöön kuuluva eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Pronominit: se/sen, sekä nämä, nuo, ne.

Minusta sanottua: ".olet demokratiavastainen ja valekunnollinen."

Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu