Kuvavisa joulukuu -19, kysymykset

Kuva 1
Kuva 2.
Kuva 3

Nyt kuvavisassa on sellainen uudistus, että vastaukset tulevatkin eri artikkeleiden kohdalle kuin kysymykset. Eli tunnista kuvan kirkko ja napsauta kuvaa tai allaolevaa linkkiä. Salasanaruutuun voit syöttää vastauksesi paikkakuntamuodossa. Jos epäilet, että kuvassa on Tornion kirkko, niin kirjoitat Tornio. Mikäli vastauksesi oli oikein, artikkeli avautuu ja voi vaikka kommentoida. Tämä on nyt vähän kuin itsepalveluvisa, kaikki ovat voittajia. Toiveenani on, ettei vastauksia kirjoitettaisi tämän kysymysartikkelin kommentteihin, vaan sinne voisi kirjoitella ihan muita juttuja.

https://vapaavuoro.uusisuomi.fi/rjaaskel/kuvavisa-joulukuu-vastaus-1/ (Linkki1)

https://vapaavuoro.uusisuomi.fi/rjaaskel/kuvavisa-joulukuu-19-vastaus-2/ (Linkki2)

https://vapaavuoro.uusisuomi.fi/rjaaskel/kuvavisa-joulukuu-19-vastaus-3/ (Linkki3)

Ainakin kahdessa noista on joulun aikaan jotain toimintaa, yhdestä ei netistä löytynyt aikataulutietoja. Ja vielä joululahja vihjeen muodossa: Kaikki nämä kirkot ovat ainakin joskus olleet Hämeenlinnan kaupungin alueella.

Iloista ja kiireetöntä joulua kaikille!

rjaaskel

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa. Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia. Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen: risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu