Medvedevin tšuhnavitsistä

By Duma.gov.ru, CC BY 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=116754959

Löysin jutun aiheen Yleltä (Linkki).

D. Medvedevin vitsi on kaiketi aika tavallista venäläistä tšuhnavitsiperinnettä.Tšuhna on vähän hidas ja tyhmä, muttei pahantahtoinen. Se, että vitsi on suomeksi, on kohteliasta. Estäähän se venäläisiä ymmärtämästäkin sitä (-;

Mitäpä tästä?  No ensiksikin sitä, että Vapaavuoroonhan vitsit sopivat. Sitten se, ettei tuo Medvedevin vitsi ole mitenkään uhkaileva. Kaiken lisäksi ainakin suomi24-keskustelupalstalla on näkynyt tuon suuntaisia, ehkä putinistisesta UMV:stä peräisin olevia, väitteitä. Siis että Nato-jäsenyys nostaisi Suomen kokemaa Venäjän uhkaa. Senhän ymmärtää, että putinisteja harmittaa, että Suomi on Nato-maa. Nyt Suomea ei voi uhkailla, emmekä tarvitse edes varaväyrysiä hoitamaan uhkaavaksi kuviteltua tilannetta, putinisteista puhumattakaan.

Itse koen, että tuossa Medvedevin leppoisahkossa vitsissä häivähtää toivo. Kun tästä huonosta ajasta on päästy ohi, niin sitten taas tšuhnat käyvät tankkaamassa yhteen, ja oligarkit lomailemassa toiseen, suuntaan.

 

rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen vähemmistöön kuuluva eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Pronominit: se/sen, sekä nämä, nuo, ne.

Lapsia minulla on pienin määrä siihen, että jokaisella on sisko ja veli. Lapsenlapsia on yksi enemmän.

Minusta sanottua: ".olet demokratiavastainen ja valekunnollinen."

Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu