Näkyykö isot kuvat?

Oli ihan lehtikuvaaja kirjoittanut, ettei tähän blogialustaan saa isoja kuvia. Täytyypä testata, olisiko noin päässyt käymään jonkin päivityksen vuoksi.

Kuva 1. Tekijäviite: By ESO/Y. Beletsky – https://web.archive.org/web/20081121184421/http://www.eso.org/gallery/v/ESOPIA/Paranal/phot-33a-07.tif.html, CC BY 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=7398904

Kun nyt tuota kuvaa napsauttaa hiirellä, niin…sitten voi napsauttaa vielä uudestaankin. Tuntuu tuo minulla toimivan (Win10/Firefox). Blogeissa harmittavan usein näkyvät pienet kuvat tuskin johtuvat tämän alustan rajoitteista?

Vähän ohjetta

Toin tuon Wikipedian kuvan ensin massamuistiin (lisäys 18.7.201: ja vähän kiersin ja rajasin sitä) . Tässä Vapaavuoron muokkaimessa otin sitten tuolla Lisää media -painikkeella sen kuvatiedoston mediakirjastoon (Siirrä tiedostoja -toiminnolla). Näyttöasetuksissa tärkein lienee  Linkin kohde -valinta Mediakirjasto.

Varsinkin US Puheenvuorossa on melko turha kirjoittaa mitään ohjetta käyttäjille, kun ohje tippuu etusivulta samana päivänä. Täällä Vapaavuorossa säilyvyys näkyvissä on vähän pitempi.

Jos tuo kuva 1 ei suurene sinulla millään ilveellä isommaksi, niin kerro käyttämäsi selain ja käyttöjärjestelmä.

+1
rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu